dimecres, 3 de febrer del 2016

Els nervis juguen una mala passada al Granollers (56-63)

El CB Granollers podia assegurar-se la permanència en cas de victòria contra el Mataró però els nervis van jugar una mala passada a les jugadores de Josep Miquel Bossacoma. L'equip va estar molt imprecís en el llançament, tant exterior com a prop de la cistella, i va haver de jugar a remolc a partir del segon quart quan les mataronines van estar més encertades des de més enllà dels 6,75. A partir de l'empat a 12 –segon quart– el Mataró va aconseguir tres triples per agafar una màxima diferència de 10 punts (16-26), que Sala i Maspons van reduir a sis en arribar al descans. Les granollerines van arribar a posar-se a dos punts (33-35) amb un triple de Vilardell, però el Mataró es va tornar a escapar al marcador i les granollerines ja no van poder reaccionar.

Publicat l'1 de febrer de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)