dijous, 18 de juny del 2015

Les Franqueses es desfà del Mataró i passa ronda

El CF les Franqueses va superar el Mataró –campió del grup 2 de Segona Catalana– per 2 gols a 1 i es va classificar per jugar els vuitens de final de la Copa Catalunya. Els de Manolo Parralo, en un final de partit espectacular, van capgirar el 0-1 aconseguit pel Mataró al minut 73 en tan sols tres minuts.
Els de Parralo van fer un partit molt seriós, fent que el Mataró no es trobés còmode damunt del terreny de joc malgrat que, en algunes fases del partit, va demostrar ser d’una categoria superior. El Mataró es va avançar amb un  remat de cap de Cristian a la sortida d’un córner però les Franqueses va empatar a cinc minuts del final amb un gran xut de Dídac Moreno i va capgirar el resultat, dos minuts després, amb un gran gol d’Àlex Ruedas després de fer la paret amb Dídac.

Els jugadors de les Franqueses, contents després d'aconseguir una important victòria (Fotografia: CF LES FRANQUESES)

Els protagonistes

Publicat el 15 de juny de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Victòria insuficient d'un Parets que continuarà a Tercera

El gol del Joanenc, en l'única ocasió de gol de tot el partit, dóna l'ascens a l'equip bagenc
El Parets seguirà una temporada més a Tercera Catalana; els de Xavi Estudillo van guanyar el partit contra el Joanenc però el 2-1 final no va ser suficient per aconseguir l’ascens. El gol aconseguit pel Joanenc al minut 25 va fer bo l’1 a 0 aconseguit pel Joanenc al partit d’anada i va donar l’ascens als bagencs pel valor doble dels gols a camp contrari.
El Parets va ser qui més ho va intentar però no va tenir la sort de cara mentre el Joanenc va veure recompensada la seva única ocasió clara de gol de tot el partit. Al minut cinc els d’Estudillo van avisar amb una doble ocasió que el porter visitant Eduard Bastardas va resoldre, però al minut nou Viri va aprofitar el refús del porter a la sortida d’un córner per fer un remat de cap bombejat que va superar el porter bagenc.
L’eliminatòria estava igualada i el Parets, al minut 19, va perdonar el 2-0. En canvi, el Joanenc, en la primera arribada a porteria, va marcar mitjançant Albert Rodríguez, que va rebre dins l’àrea i va superar Rubén amb un xut creuat.
A la segona part el Parets va dominar completament el partit i ben aviat va marcar el 2-1 amb un gran xut de Samu des de fora l’àrea que va sorprendre Bastardas. La insistència paretana per aconseguir el tercer no va trobar el premi del gol i, al final, l’ascens se’ls va escapar.

Jugadors i afició del Joanenc celebren l'ascens enmig de la desolació dels paretans (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)

Els protagonistes

Publicat el 15 de juny de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)