divendres, 6 d’abril del 2018

Líder en solitari, momentàniament...

A l'espera de la disputa del partit entre el CF Vall d'en Bas i l'UE Canovelles, que es va haver de suspendre, la golejada aconseguida per l'aleví A del CF Les Franqueses davant l'aleví B del FC Cardedeu (10-3) va situar l'equip del Diego com a líder en solitari. Malgrat que el Cardedeu es va avançar al marcador, es va anar fonent davant la superioritat del líder.
El partit va començar de pega; un error defensiu va permetre que en Fèlix s'escapés per velocitat i marqués el 0-1 però l'equip va reaccionar bé al cop encaixat i, al final del primer quart ja havia capgirat el marcador. Primer l'Àlex va avisar amb un xut al pal després d'un contraatac portat entre l'Íker i en Bruga. El Cardedeu pressionava però els nois d'en Diego se'n sortien prou bé i, en un altre contraatac l'Ibra es va escapar de tres jugadors al mig del camp, la va passar a en Bruga i aquest a l'Àlex, que va fer el gol de l'empat. Tot seguit en Pau Torres -porter del Cardedeu- va aturar-li un xut de falta a l'Ibra. Després va ser en Fassoun qui es va lluir aturant una bona rematada del Cardedeu i, al final del quart, en Bruga i l'Àlex van començar a marcar distàncies amb el 2-1 i el 3-1.

Amb empat a un en Fassoun refusa una ocasió de perill a la sortida d'un córner (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Al començament del segon quart el Cardedeu va tornar a pressionar, intentant buscar el gol que els tornés a posar dins del partit però no ho va aconseguir i les Franqueses encara va fer més gran la ferida. Tot i no jugar del tot bé, en una jugada d'atac entre en Líam i en Bruga, aquest últim va xutar a porteria i en Roger, volent-la allunyar, la va introduir dins la seva porteria. En la jugada següent una bona conducció d'en Bruga pel carril central va acabar amb una passada a l'Àlex i un xut creuat d'aquest per fer el 5-1 i poc abans del descans en Líam va aprofitar una bona centrada d'en Miki des de la banda per marcar el sisè. El Cardedeu però, no es va rendir i ho va provar un parell de vegades, una abans del 6-1 que va aturar bé i una altra, ja amb el 6-1, en què el porter de les Franqueses va fer una doble aturada en un mà a mà amb el davanter del Cardedeu.
EL CARDEDEU ARREGLA EL MARCADOR AL FINAL
En Fèlix va ser el jugador més perillós del Cardedeu i al tornar dels vestidors ho va tornar a demostrar però la defensa de les Franqueses va refusar a córner. En Pau va haver de llançar-se a última hora per allunyar una internada del Cardedeu i, en una de les sortides a l'atac, tot i estar gairebé sempre rodejat per 4 o 5 rivals, l'Ibra va rebre la pilota, es va regirar i va marcar el 7-1. Al minut següent en Líam va recuperar una pilota al mig del camp i la va fer arribar a l'Àlex, que tot sol va fer el 8-1. Al final, en Fassoun també va tenir un moment de lluïment aturant un xut de falta del Cardedeu.

Amb aquest xut creuat l'Àlex va marcar el 5-1, el seu tercer gol al partit (Fotografia: SUSANA SERRANO)
A l'últim quart l'equip es va relaxar més del compte. No obstant això, l'equip va ampliar encara més la golejada fins el 10-1. L'Íker va aconseguir un bonic gol, superant el porter del Cardedeu per dalt, després de rebre una bona passada de l'Ibra, i novament l'Íker va fer el 10-1 després d'una gran jugada personal de l'Èric pujant per la banda. Després d'una última ocasió de gol en què ni en Miki ni l'Íker van arribar a temps per rematar, el Cardedeu va maquillar el resultat. Primer amb un xut de falta d'en Fèlix que en Fassoun va arribar a tocar però no suficientment per aturar. I després, en un contraatac que va culminar en Gio amb el 10-3 definitiu.