dijous, 23 d’octubre del 2014

El KH-7 perd la imbatibilitat al Palau en el derbi català

El públic del Palau d’Esports de Granollers es va abonar als intents de remuntada aquest cap de setmana. Si el de divendres del Fraikin va sortir cara amb el gol a l’últim segon de Juan del Arco, el de dissabte del KH-7 BM Granollers (@BMGranollers) femení va sortir creu. L’equip de José Luis Villanueva es va veure clarament superat a la primera part per un Esportiu Castelldefels (@E_Castelldefels) que encara no havia guanyat cap partit i que venia amb ganes de revenja després de la derrota contra les granollerines a la Supercopa de Catalunya. Les de Villanueva, que perdien de set gols a la mitja part (9-16) van tenir opció de posar-se a un gol als últims deu minuts, però no ho van aconseguir i el Castelldefels va rematar la feina.
A la primera part l’equilibri es va mantenir fins l’empat a sis. La portera del Castelldefels Sílvia Lladró, que ja havia fet tres aturades, va veure avançada Andrea de la Torre i va marcar un gol de porteria a porteria. Aquest gol va ser l’inici d’un parcial de 0-6 que va trencar el partit. Les jugades des de l’extrem i les canonades de Manaut –màxima golejadora del partit amb deu gols– van ser un martiri per una defensa granollerina que es veia desbordada i que no trobava rèplica en atac –l’equip va cometre moltes errades i no va saber aprofitar les tres situacions de superioritat de què va disposar.
"L’INTENT DE REMUNTADA ES QUEDA CURT"
A la segona part va canviar la dinàmica; l’equip va superar bé les dues situacions d’inferioritat, defensivament es va tancar millor i al Castelldefels li va costar atacar –només nou gols–. De mica en mica les de Villanueva es van anar apropant al marcador i la remuntada semblava possible. Després d’un contraatac de Míriam González (21-23) l’equip va tenir fins a quatre opcions d’atac per posar-se a un gol i pressionar encara més, però es van fallar i Manaut va arrodonir la seva actuació amb el seu desè gol (21-24) que deixava el partit vist per sentència.
Fotografia: XAVIER SOLANAS

Les protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el dia 20 d'octubre de 2014)