dimarts, 3 de febrer del 2015

El KH-7 s'enfonsa a la represa

El KH-7 BM Granollers va aguantar força bé fins als deu primers minuts de la segona part però una apagada general, sobretot en l’aspecte ofensiu –la portera granollerina del Prosetecnisa BM Zuazo Lorena Ramírez hi va tenir molt a veure– va acabar suposant la desena derrota de la temporada del conjunt de José Luis Villanueva (23-29). Malgrat aquesta derrota, l’equip granollerí tanca la primera volta de la competició fora de la zona de descens, amb tres victòries, totes al Palau d’Esports.
La primera part va ser equilibrada, amb alternatives en el marcador i en el joc i amb avantatges curts per a un i altre equip. Va destacar per damunt de tot Ainhoa Hernández, autora d’11 gols –màxima golejadora–, que va saber aprofitar la seva corpulència física per fer molt mal en la posició de pivot –a la primera part va fer cinc gols i va forçar tres penals.

Judith Vizuete, en una jugada d'atac, obstaculitzada per Ainhoa Hernández i Oihane Gil (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A deu minuts del descans el Zuazo guanyava de dos gols (9-11) però les de Villanueva van aconseguir deixar el desavantatge en només un gol en arribar al descans (12-13), marge que van capgirar a l’inici de la represa gràcies a un parcial de 4-1 aprofitant una situació de doble superioritat. Les granollerines van obrir una petita escletxa de tres gols (19-16) però es van quedar clavades aquí; l’atac, molt travat i amb poca capacitat per sorprendre el rival, va ser la creu d’un equip que va veure com cada errada ofensiva era penalitzada amb rapidesa i eficàcia pel conjunt basc.
El parcial en contra va anar creixent fins a un 1-11 que va suposar passar del 19-16 a favor al 20-27 en contra. L’ansietat i la precipitació es van apoderar de l’atac granollerí, que s’estavellava una i altra vegada en Lorena Ramírez –11 aturades a la segona part.

Publicat el 2 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)