dimecres, 30 de setembre del 2015

Derrota inapel·lable

El KH-7 es veu desbordat pel joc ràpid i consistent del Bera Bera des d'un bon començament
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers rebia el líder Bera Bera després d'aconseguir la primera victòria de la temporada però l'equip basc va donar un bany de realitat amb un joc d'atac molt ràpid que va desbordar l'equip de José Luis Villanueva des del xiulet inicial i amb una defensa que no va encaixar cap gol de jugada fins passat el minut 12.
L'equip granollerí es va estavellar una i altra vegada en la sòlida defensa 6-0 de les guipuscoanes o en la portera Ana Temprano. L'equip de Villanueva va trigar més de 12 minuts a marcar el primer gol de jugada –el primer havia estat des dels set metres, de Torras (1-1), al minut dos–. Les aturades de TempranoLorena també en va fer de bones però no es van poder traduir en posteriors gols– i les pèrdues de pilota van facilitar al Bera Bera trencar el partit abans del minut 10, en què ja guanyava per 1 a 8.
A partir d'aquest moment la sagnia es va aturar, el KH-7 va començar a marcar i l'intercanvi de gols fins al descans va fer mantenir la diferència entre els set i els nou gols –de vuit en arribar al descans (9-17)–, diferència que es va mantenir durant bona part de la segona meitat.

Hatou Jabby es desfà de la defensa de Judith Sans per marcar un dels seus quatre gols (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Zugarrondo va mantenir l'encert sota els pals de la seva companya Temprano i, amb ràpids contraatacs i bones circulacions de pilota en atac, el Bera Bera va aconseguir eixamplar la distància als minuts finals, i va arribar als 16 gols de diferència –màxima de tot el matx–, aprofitant que les granollerines, atacant més amb el cor que amb el cap, van fallar més del compte.

Les protagonistes

Publicat el 28 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Cano, inspirat i decisiu

L'EC Granollers supera la Montañesa gràcies a un gol matiner de Carlos Cano
Eduard Batlles

El Granollers va sumar una nova victòria a la Tercera Divisió després de superar la Montañesa per 1 gol a 0. El davanter dels granollerins, Carlos Cano, va anotar el primer i l'únic gol del partit al minut 4, que va ser suficient perquè el Granollers sumés els tres punts. Amb la victòria, els vallesans se situen a la part alta de la taula amb 11 punts, de 18 possibles.
Les imprecisions van ser les protagonistes en els primers compassos del partit. Els dos equips van abusar de la pilotada llarga, però en una jugada aïllada al minut 4, Cano va marcar. El davanter centre del Granollers, en estat de gràcia, va entrar dins l'àrea, va retallar davant el seu marcador i amb un xut ras al pal curt va enganyar a Burgada que no es va moure. El gol va deixar atordit la Montañesa, que li va costar refer-se. El perill de l'equip de Nou Barris va arribar en jugades de pilota aturada. Tot i això, Zamorano, Suárez i el porter Ortega van estar molt atents per resoldre les poques ocasions clares de la Montañesa.

Tot i la victòria la Montañesa va oferir molta lluita al mig del camp (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El Granollers no va tancar mai el partit, tot i que Gil i Cano van tenir dues ocasions claríssimes per marxar al descans amb més avantatge en el marcador. La Montañesa no es va fer enrere a la represa i va exigir molt treball defensiu al Granollers, que va saber resoldre. Un un contra un de Cano podia haver estat la sentència, però el porter visitant va fer una gran intervenció. L'expulsió de Pedro va deixar la Montañesa amb 10 homes, però ho va seguir intentant. Tot i això, cap de les oportunitats en els darrers minuts va anar entre els tres pals.
Els vallesans signen un inici de temporada molt positiu pel que fa al joc i als resultats. La setmana vinent visitaran el camp del Cerdanyola del Vallès.