dijous, 11 de febrer del 2016

Gissi fa la guitza al Granollers

El davanter centre del Sant Andreu, Kevin Gissi, marca dos gols en la derrota de l'Esport Club 
Eduard Batlles

El davanter centre del Sant Andreu, Kevin Gissi, va ser un dels homes clau en la derrota per 1 gol a 3 de l'Esport Club Granollers. El màxim golejador del conjunt barceloní va transformar un penal al minut 11, i a la segona meitat, quan el Granollers tenia el partit controlat, va fer el segon gol i va deixar mut el Municipal del carrer Girona. El Granollers, mitjançant Roger Martínez, va ser capaç d'empatar a la primera meitat, però quan va forçar la maquinària per fer el 2 a 2 va aparèixer el porter Segovia per evitar els gols amb dues grans intervencions.
Carlos Cano lesionat, Gerard Font sancionat i un horari –el de dissabte a 2/4 de 5 de la tarda– inèdit pel Granollers aquesta temporada. Amb tots aquests ingredients desfavorables, el Granollers va fer un partit en la línia de joc dels últims enfrontaments, joc de toc, bones bandes i amb l'arma del contraatac sempre a punt. Valls, però, al minut 11, va cometre un penal clar sobre Brian que Gissi va transformar enganyant Ortega. Dos minuts després, Pedro Bilbao va fer una gran jugada per banda dreta que Roger Martínez va acabar amb un bon xut ajustat a la dreta.

El capità del Sant Andreu Xavi Jiménez comet falta sobre Àlex Gil (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
La segona meitat va començar amb domini del Granollers, però al minut 6, Gissi va controlar una pilota d'esquena a la porteria, es va girar molt ràpid i va clavar un xut ras a l'esquerra d'Ortega, que no hi va poder fer res. El gol va suposar un gerro d'aigua freda, però el Granollers va reaccionar amb força. Segovia va aturar un xut a boca de canó que després va tocar el pal i la mateixa línia de gol, sense arribar a entrar. Minuts més tard, Bauli va fer un brillant control dins l'àrea, però el xut el va aturar una altra vegada Segovia amb una boníssima intervenció. Llamas, a la sortida d'un córner, va esvair qualsevol opció d'empat pel Granollers amb l'1 a 3 final.
L'Esport Club, amb la derrota, baixa fins a la novena posició amb 34 punts.

Els protagonistes

Publicat el 8 de febrer de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El BM La Roca guanya i respira

La victòria davant l'Antequera allunya els de Guillem Estapé a quatre punts del descens
Xavi Mas

El BM La Roca va aconseguir una important victòria davant el Meridiano Antequera (27-23) que l'allunya a quatre punts de la zona de descens. L'equip andalús, entrenat per Quino Soler, va sobreviure a una bona primera meitat dels de Guillem Estapé gràcies a una petita reacció abans del descans, però a la segona part, quan la Roca va obrir forat, l'Antequera va fer fallida.
L'equip roquerol ben aviat va començar a marcar distància, amb un parcial de 4-0 –tres de Pere Vaquer i un d'Eloy Félez– que el va posar amb quatre gols de marge (6-2). Els d'Estapé van aconseguir el seu màxim avantatge de la primera meitat al minut 20 (10-4) coincidint amb un seguit d'aturades espectaculars de Pau Puget, però l'Antequera va retallar el marge aprofitants dues exclusions de Javi Coba i Sergio Luque.

Pere Vaquer és desequilibrat en una acció de llançament (Fotografia: LLUÏSA MELILLAS/BM LA ROCA)
L'equip andalús va començar la segona part a dos gols i, amb el gol inicial d'Adrián, es va posar a només un (12-11) però els d'Estapé van tornar a estirar el marcador amb dos gols de Pol Capdevila, dos de Vaquer i dos de Jordi Puig (18-13) i l'Antequera ja no va poder reaccionar. La diferència va arribar a ser de vuit gols (27-19), fet que va permetre als d'Estapé relaxar-se als minuts finals del partit.

Els protagonistes

Publicat el 8 de febrer de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)