dijous, 11 de febrer del 2016

El BM La Roca guanya i respira

La victòria davant l'Antequera allunya els de Guillem Estapé a quatre punts del descens
Xavi Mas

El BM La Roca va aconseguir una important victòria davant el Meridiano Antequera (27-23) que l'allunya a quatre punts de la zona de descens. L'equip andalús, entrenat per Quino Soler, va sobreviure a una bona primera meitat dels de Guillem Estapé gràcies a una petita reacció abans del descans, però a la segona part, quan la Roca va obrir forat, l'Antequera va fer fallida.
L'equip roquerol ben aviat va començar a marcar distància, amb un parcial de 4-0 –tres de Pere Vaquer i un d'Eloy Félez– que el va posar amb quatre gols de marge (6-2). Els d'Estapé van aconseguir el seu màxim avantatge de la primera meitat al minut 20 (10-4) coincidint amb un seguit d'aturades espectaculars de Pau Puget, però l'Antequera va retallar el marge aprofitants dues exclusions de Javi Coba i Sergio Luque.

Pere Vaquer és desequilibrat en una acció de llançament (Fotografia: LLUÏSA MELILLAS/BM LA ROCA)
L'equip andalús va començar la segona part a dos gols i, amb el gol inicial d'Adrián, es va posar a només un (12-11) però els d'Estapé van tornar a estirar el marcador amb dos gols de Pol Capdevila, dos de Vaquer i dos de Jordi Puig (18-13) i l'Antequera ja no va poder reaccionar. La diferència va arribar a ser de vuit gols (27-19), fet que va permetre als d'Estapé relaxar-se als minuts finals del partit.