divendres, 6 d’octubre del 2017

Un Cardedeu desafortunat perd al camp del Manlleu

El Cardedeu es fa un autogol i encaixa el 2-1 a l'últim minut
EL 9 NOU

Un gol d'Aguilar a l'últim minut, a la sortida d'un córner, va suposar la tercera derrota del Cardedeu en cinc partits. El Cardedeu va tenir molt poca fortuna, ja que al primer minut va estavellar una pilota al pal, va veure com un gol en pròpia porta d'Adrià Buil donava avantatge al Manlleu i com a l'últim minut encaixava el 2-1 definitiu.

Gerard Beltran, autor del gol del Cardedeu, controla la pilota davant d'un rival (Fotografia: ALBERT LLIMÓS)
El Cardedeu va tenir una ocasió clara just abans del descans i va crear molt perill a la segona part. En una d'aquestes jugades, en un ràpid contraatac, Beltran va fer l'empat a 1.

Els protagonistes

Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

L’Esport Club torna a perdre el partit a l’últim minut

Els d'Albert Cámara, com els havia passat amb l'Horta, van rebre l'1 a 2 al minut 89
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers continua maleït als finals de partit; els d'Albert Cámara, que es van avançar amb un gol al minut 2, van veure com el Palamós, en les seves úniques dues rematades entre els tres pals, s'enduia els tres punts –a més, era la seva primera victòria– i, altra vegada, com ja havia passat al camp de l'Horta la setmana passada, amb un gol a l'últim minut.
L'Esport Club va començar marcant ben aviat, amb una bona jugada per la banda esquerra i una centrada que Samu Obeng va encertar a rematar al fons de la xarxa. El partit no podia començar millor, amb gol a favor i domini de la pilota. En una jugada aïllada, però, el Palamós va agafar la defensa granollerina desorganitzada i Colchero va acabar cometent penal sobre Traore, un penal que va transformar Bonaventura. Abans d'aquest penal els de Cámara van reclamar un possible penal sobre Héctor que l'àrbitre no va xiular i, poc després de l'empat, Héctor va haver de deixar el camp amb tres traus al pòmul, la cella i el front després de rebre un cop de bota d'un jugador palamosí.

El davanter de l'Esport Club Javi Sánchez intenta la rematada de cap en una centrada des de la banda esquerra (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
A la segona l'Esport Club va ser amo i senyor del partit, portant perill sempre buscant la referència de Samu Obeng, que en va tenir dues de seguides, la segona de les quals –minut 53– va ser refusada primer pel porter i, el posterior remat de cap del mateix Samu, el va treure un defensor damunt la línia. Els granollerins van reclamar gol però l'àrbitre assistent no ho va considerar així. Els de Cámara van continuar atacant per les bandes i buscant centrades que no trobaven rematador i, quan l'empat semblava definitiu, el Palamós va fer l'1 a 2 en una falta penjada a l'àrea des de mig camp al segon pal, on un jugador la va tocar de cap, cap a l'altre pal, on Minic va rematar tot sol.


Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El Mollet suma la segona victòria

L'equip d'Àlex Terés domina durant tot el partit però no sentencien fins al darrer quart
Xavi Mas

El Recanvis Gaudí CB Mollet es manté com a colíder després de sumar la segona victòria en dos partits, aquest cop davant el CB Cerdanyola al Dia (76-71) en un partit un xic irregular però sempre amb els d'Àlex Terés per davant al marcador.
Amb un parcial de 5-0 de sortida el Mollet va agafar les regnes del partit, i va arribar a un màxim avantatge de set punts (23-16) al final del primer quart. Tot i anar sempre al davant, el Cerdanyola va aconseguir empatar primer a 7 i després a 16, moment en què els molletans van fer un parcial de 7-0 amb un triple de Marc Díaz.
Tot just començar el segon quart la diferència va arribar a un màxim de nou punts (25-16), diferència que el Cerdanyola va anar reduint aprofitant una fase de desencert ofensiu dels de Terés; primer amb un parcial de 0-5 (25-21) i després amb quatre punts seguits per tancar el període i empatar el partit a 30.

EL MAJOR ENCERT DELS MOLLETANS DES DE LA LÍNIA DELS 6,75 VA ESDEVENIR CLAU AL DARRER PERÍODE. ELS DE TERÉS EN VAN ANOTAR QUATRE EN CINC MINUTS PER OBRIR L'ESCLETXA DEFINITIVA

Una cistella de Javier Anton va donar el primer avantatge al Cerdanyola (30-32), replicat per un triple d'Albert Ferrer (33-32). La defensa del Cerdanyola va guanyar en intensitat i va ratllar el límit del reglament, amb molts contactes no sempre castigats i que van portar, de retruc, una tècnica a Albert Griso per protestar que el Cerdanyola no va saber aprofitar. El Mollet es va mantenir per davant a excepció del 46-47 a set segons del final del període amb un triple de Morales que va replicar Nil Baqués sobre el clàxon amb un altre triple (49-47).
El darrer quart va començar amb una cistella d'Aitor Murúa que empatava el matx a 49 i, a partir d'aquí, quatre triples dels de Terés –dos de Díaz, un de Sánchez i un de Curto– als primers cinc minuts van encarrilar el partit amb un 63-54 que semblava definitiu. El Cerdanyola no es va donar per vençut i es va apropar a dos punts (73-71) però el Mollet no va fallar als últims segons en una fase de faltes continuades per part del Cerdanyola per forçar errors que no van arribar.

Els protagonistes

Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)