divendres, 29 de setembre del 2017

El Parets s’emporta el derbi vallesà per la mínima

El Molletense, amb més domini de la pilota, no aconsegueix batre la defensa local
EL 9 NOU

El Parets es va emportar aquest dissabte el derbi vallesà de Segona Catalana davant el Molletense, un equip que fins al moment havia guanyat els dos partits disputats. 
El partit va començar amb els dos equips replegats al darrere esperant els moviments de l'adversari. Tot i que durant el primer quart d'hora hi va haver poques ocasions de gol, els locals van obrir el marcador quan la defensa molletana va perdre una pilota al mig del camp i el Parets ho va aprofitar per conduir un contraatac ràpid que va materialitzar Otman. 
Aquest gol, que ja seria el definitiu, va fer canviar la tònica del partit. El joc es va començar a centrar al mig del camp, sense que cap dels dos equips gaudís d'ocasions clares. El Molletense buscava el domini de la pilota, mentre que el Parets volia fer mal al contraatac. Poc abans del descans el porter Vincenzo va aturar una ocasió clara dels locals.

Un jugador del Parets prepara un xut davant l'oposició d'un jugador del Molletense (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Tal com va acabar el primer temps, començava el segon. El Parets es va tancar el darrere cedint la pilota als visitants, que tot i així van disposar de poques ocasions clares. Tot i que en el tram final el partit es va trencar i els dos equips van tenir alguna arribada, el resultat ja no va canviar. 
Aquesta era la segona victòria del Parets aquesta temporada, que va demostrar seguir en forma i amb una defensa compacta.

Els protagonistes

Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Les Franqueses encarrila el partit ben aviat

Xavi Mas

El CF les Franqueses va encarrilar el partit amb un gol molt matiner i va dominar tota la primera meitat i part de la segona. Després el joc es va igualar fins que va arribar el segon gol, que va sentenciar el matx.
David Sánchez va aprofitar una bona passada llarga a l'esquena de la defensa del Ripollet per definir perfectament davant el porter visitant. A la segona, una altra passada llarga, aquest cop per Víctor Garcia, va servir perquè aquest fes el 2-0 amb un gran xut creuat.

Els protagonistes

Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Marc Masip salva un punt pel Mollet al temps afegit

L'equip de Dani Rizaldos domina però va a remolc al marcador
Xavi Mas

Un gol de Marc Masip al minut 93 va servir perquè el Mollet salvés un punt in extremis després d'anar dues vegades per darrere al marcador. Els de Dani Rizaldos van dominar els primers minuts però es van trobar amb un gol en contra, al minut 26, en un ràpid contraatac que va culminar a la perfecció Marc Bech. Al límit del descans, en una segona jugada després d'un córner, David Castro, amb una mica de fortuna, va fer l'empat a 1.

David Castro, que condueix una jugada d'atac, va ser l'autor de l'empat a 1 (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El major domini del Mollet a la primera meitat i a l'inici de la segona es va anar diluint amb el pas del temps i el joc es va perdre al mig del camp fins que, al minut 81, una pèrdua de pilota de Gerard Font va permetre a Bech rebre a la frontal i engaltar un fort xut per fer l'1 a 2. Suli va ser expulsat al 90 però al 93 Font va penjar una falta des del mig del camp a l'àrea i Masip, de cap, no va perdonar.

Els protagonistes

Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Derrota mínima d’un Esport Club amb falta de rematada

Els d'Albert Cámara reclamen un penal al minut 85 per mans dins l'àrea
EL 9 NOU

La manca de gol va ser clau en la derrota d'un Esport Club Granollers, que va encaixar un gol de les dues ocasions clares de què va disposar un Sant Andreu també força fluix en atac. Els d'Albert Cámara van reclamar penal, a cinc minuts del final, en una rematada de cap de Samu Obeng que va treure amb la mà un defensor del Sant Andreu però l'àrbitre no el va concedir.
El Sant Andreu només va disposar de dues ocasions clares de gol durant tot el partit; en la primera la pilota es va estavellar al pal –minut 5– i en la segona va arribar l'únic gol del partit. L'Esport Club tampoc va disposar de massa ocasions clares però sí que va generar sensació de perill.
El jugador de l'Esport Club Granollers Cristian Hidalgo intenta escapolir-se de dos jugadors del Sant Andreu (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Els de Cámara no van estar encertats en la possessió de la pilota a la primera part i no va ser fins després del gol del Sant Andreu que va millorar en aquest aspecte; un gol que va arribar després d'una pilota llarga que va rebre Elhadji i que va deixar de cara perquè David López creués lluny de l'abast de Víctor Colchero. Després d'això, amb l'entrada de Felipe Sá i Samu Obeng l'equip va guanyar en profunditat i es va aproximar a l'àrea del Sant Andreu amb arribades per la banda i centrades que no van trobar rematador. Samu va encertar a rematar-ne una però la mà d'un contrari va evitar el gol. L'àrbitre, però, no va xiular el penal que hauria pogut suposar l'empat.


Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)