divendres, 29 de setembre del 2017

Derrota mínima d’un Esport Club amb falta de rematada

Els d'Albert Cámara reclamen un penal al minut 85 per mans dins l'àrea
EL 9 NOU

La manca de gol va ser clau en la derrota d'un Esport Club Granollers, que va encaixar un gol de les dues ocasions clares de què va disposar un Sant Andreu també força fluix en atac. Els d'Albert Cámara van reclamar penal, a cinc minuts del final, en una rematada de cap de Samu Obeng que va treure amb la mà un defensor del Sant Andreu però l'àrbitre no el va concedir.
El Sant Andreu només va disposar de dues ocasions clares de gol durant tot el partit; en la primera la pilota es va estavellar al pal –minut 5– i en la segona va arribar l'únic gol del partit. L'Esport Club tampoc va disposar de massa ocasions clares però sí que va generar sensació de perill.
El jugador de l'Esport Club Granollers Cristian Hidalgo intenta escapolir-se de dos jugadors del Sant Andreu (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Els de Cámara no van estar encertats en la possessió de la pilota a la primera part i no va ser fins després del gol del Sant Andreu que va millorar en aquest aspecte; un gol que va arribar després d'una pilota llarga que va rebre Elhadji i que va deixar de cara perquè David López creués lluny de l'abast de Víctor Colchero. Després d'això, amb l'entrada de Felipe Sá i Samu Obeng l'equip va guanyar en profunditat i es va aproximar a l'àrea del Sant Andreu amb arribades per la banda i centrades que no van trobar rematador. Samu va encertar a rematar-ne una però la mà d'un contrari va evitar el gol. L'àrbitre, però, no va xiular el penal que hauria pogut suposar l'empat.


Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada