dilluns, 25 de gener del 2016

El BM Granollers manté els preus pel carnet europeu 2016

L’entrada serà gratuïta pels menors de 10 anys
Xavi Mas

Quan queda escassament un mes perquè el Fraikin BM Granollers reprengui el pols a la Copa EHF –el primer partit de la fase de grups serà el diumenge 14 de febrer al Palau contra el Dinamo de Bucarest romanès– el club va presentar la campanya perquè els socis i aficionats es facin el carnet europeu que inclourà els tres partits: contra l’equip romanès, contra el Magdeburg alemany i contra l’Aalborg danès.
El club ha apostat per mantenir les dues modalitats de carnet –familiar i individual– i també els preus –60 euros en el primer cas i 30 en el segon–, a excepció dels menors de 10 anys, que enguany tindran l’entrada gratuïta. “Volem aconseguir el màxim d’assistents possibles als partits sota uns paràmetres econòmics que beneficiïn el club”, va assenyalar el president del club Josep Pujadas. El club ha pensat fer una campanya de promoció “en què intervinguin persones significatives del club i de la ciutat que animin la gent, explicant la importància que té per l’equip”, va afegir Pujadas. A més, ara que es compliran 40 anys del primer títol europeu –la Recopa de 1976– el club té previst convidar als partits els jugadors que van guanyar aquella Recopa i les dues EHF de 1995 i 1996.

D'esquerra a dreta, Carlos Viver, Josep Pujadas, David Resina i Salva Puig durant la presentació (Fotografia: BMG)
“No sé fins quan ens hem d’acostumar a jugar a Europa, però no cal que digui la importància que té per a nosaltres que el Palau d’Esports estigui el màxim de ple possible”, va afirmar el tècnic Carlos Viver. “Volem que l’afició sigui un més de nosaltres, igual que ens trobarem nosaltres als partits de fora de casa”, va dir el capità del Fraikin BM Granollers, David Resina. “És una oportunitat de veure molt bon handbol i la gent de la ciutat i de la comarca ha de valorar l’esforç de l’equip per repetir participació a Europa”, va afegir Salva Puig.

Publicat el 22 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)