dissabte, 3 de març del 2018

Victòria amb retorn del bon joc

El Canovelles era un altre dels equips de la part mitja-alta de la classificació, amb qualitat i bones maneres, que podia complicar les coses als nois de l'aleví A del CF Les Franqueses. Els nanos d'en Diego, que ja havien vençut al partit de la primera volta, jugat a Canovelles, van repetir victòria per seguir la persecució d'un CF Vall d'en Bas que no afluixa.
El partit va començar amb un Canovelles que va obrir molt el joc però que va penalitzar greument una errada tot just començar. Una mala passada en zona de compromís la va tallar l'Àlex, que es va escapar cap a la porteria i que va marcar l'1-0 després de driblar el porter Sergio. La pressió dels nois de les Franqueses va servir perquè al minut sis el Canovelles cedís un córner per error. Un córner d'on en va sortir el 2-0, que es va marcar l'Ian en pròpia porta. El porter Sergio va evitar el tercer en un xut de l'Àlex després d'una gran jugada col·lectiva i les Franqueses seguia pressionant i generant perill. Abans del final del quart l'Àlex va tenir una altra gran ocasió de gol però el seu xut bombejat, per sobre de Sergio -estava avançat-, va sortir pel lateral de la xarxa.

L'Àlex intenta superar en Sergio, avançat, amb un xut que surt fora per ben poc (Fotografia: SUSANA SERRANO)
El segon quart va començar amb un xut de l'Ibra que va aturar en Sergio en dos temps i amb un contraatac en què el Canovelles va superar l'Èric -com a últim defensor- i l'Amadou va retallar distàncies marcant el 2-1. El gol va portar nervis i desconcentració que el Canovelles va intentar aprofitar sense èxit, bàsicament per l'encert d'en Fassoun sota els pals mentre els nanos d'en Diego ho provaven amb un xut llunyà d'en Pau o un xut alt de l'Àlex, tots dos aturats pel Sergio. Una jugada individual de l'Ibra, que es va escapar per velocitat, va servir per tornar a la tranquil·litat amb el 3-1, tot i que l'Amadou va poder marcar el 3-2 just després, en un xut de falta que va sortir per damunt del travesser.
LA SENTÈNCIA ES FA ESPERAR
Després del descans tots dos equips van intentar pressionar i buscar perill a les àrees amb un Esteve desesperat, allunyant el perill de les Franqueses. L'Ibra va poder marcar de falta però el seu xut es va estavellar al pal i l'Àlex i en Bruga ho van provar amb xuts que van sortir desviats. En Fassoun, mentrestant, va desviar un xut de falta d'en Yerai i un altre xut molt perillós d'en Julen, que s'havia escapat de tothom en una gran jugada personal. Del córner però, en va sortir el 3-2, que va aconseguir l'Esteve en rematar la centrada aprofitant la seva alçada. Amb el gol, als últims minuts van tornar els nervis però quedava poc temps i el Canovelles no va crear perill.

En Fassoun envia a córner un xut molt perillós del Canovelles (Fotografia: ESTHER MAS)
El petit descans va sentar bé als nanos d'en Diego, que van sortir a per totes al darrer quart. En Bruga va tenir dues ocasions que no van acabar en gol per poc però a la tercera va anar la vençuda, amb un xut creuat. Era el 4-2. El Canovelles va voler reaccionar de seguida i ho va fer amb una jugada que va acabar amb un xut al pal i la posterior aturada d'en Fassoun en el rebot, i amb una bona jugada de l'Esteve que va acabar fora per poc. Aquestes dues ocasions per fer el 4-3 van ser les últimes d'un Canovelles que va veure com després els nois de les Franqueses aconseguien imposar el seu joc. Fruit del domini va arribar el 5-2, a pocs minuts del final, amb un xut de l'Ibra que en Sergio va aconseguir tocar però no aturar. Animats pel gol, en Bruga ho va provar des de gairebé mig camp, veient en Sergio avançat, però el seu xut va anar al pal. El premi al seu bon partit va arribar a l'últim minut; en José va recuperar la pilota al mig del camp, va fer una passada bombejada pel Bruga i, aquest cop, no va perdonar per fer el definitiu 6-2.

En Bruga celebra el primer dels seus dos gols, el 4-2 (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Una altra victòria que manté el frec a frec amb el Vall d'en Bas i que manté allunyats els perseguidors