dissabte, 15 d’octubre del 2016

La UE la Jonquera frena la ratxa de l'Esport Club

La pluja converteix el municipal del carrer Girona en una autèntica piscina als últims minuts
Xavi Mas

Un gol de Joan Pujol al minut 74 va servir per trencar la ratxa de tres victòries consecutives de l’Esport Club Granollers. L’equip d’Albert Cámara va controlar el joc, des del domini de la possessió i fins que l’aigua ho va permetre. Quan la pluja va convertir el municipal del carrer Girona en una piscina el control de la pilota es va convertir en impossible.
A la primera part els granollerins van construir joc, des del darrere, però els va costar arribar a l’àrea –un xut massa creuat de Cano i un xut de falta de Suàrez que va sortir fora per poc van ser les úniques ocasions de perill– davant uns jonquerencs ben posicionats i que sortien amb molt perill per les bandes –sobretot amb Joan Pons, que va ser qui va portar més perill per l’esquerra, i amb Brice per la banda dreta.

El porter de la Jonquera desvia amb els punys una pilota, en una acció ofensiva de l'EC Granollers (Fotografia: TONI TORRILAS)
A la segona part, als minuts 64 i 65, els granollerins van tenir les ocasions més clares per avançar-se al marcador però el porter Balde –que havia substituït el lesionat Montero–, va aconseguir refusar el perill amb moltes dificultats. A mesura que avançaven els minuts i que s’embassava el camp, s’ensumava que el primer que marqués acabaria guanyant, i va ser la Jonquera, amb un xut llunyà –després d’una falta no xiulada sobre Àlex Español en un refús– qui ho va aconseguir. Després, l’aigua i la precipitació van jugar en contra dels de Cámara per buscar l’empat.

Els protagonistes

Publicat el 14 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El KH-7 decideix el derbi amb la Roca molt aviat

Els de Sergio Pozo marquen la pauta amb contraatacs ràpids
Xavi Mas

El derbi vallesà entre el KH-7 BM Granollers i el BM la Roca va durar ben poc; al quart d’hora de joc els granollerins ja guanyaven per set gols de diferència (10-3) i havien forçat el tècnic roquerol Ramon Plans a esgotar els dos temps morts de què disposava. Els de Sergio Pozo van arribar a guanyar a la primera part de vuit gols (11-3) però els roquerols van recuperar-se abans del descans quan van aconseguir estabilitzar el seu joc d’atac –no cometre tantes errades– i frenar les sortides en contraatac dels granollerins.

El roquerol Segarra, autor de dos gols, xuta a boca de canó a la porteria del BM Granollers en un moment del partit (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Amb el marcador a favor, l’intercanvi de gols a l’inici de la segona meitat apropava els granollerins a una victòria que van segellar gràcies a un parcial de 7 a 1 just passat el quart d’hora de la segona part. Marc Guàrdia per part del KH-7 i Miquel Gonzàlez per part del BM La Roca van fer aturades espectaculars en un final de partit d’anades i vingudes que va permetre als roquerols rebaixar una mica les diferències.

Els protagonistes

Publicat el 14 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)