dissabte, 15 d’octubre de 2016

La UE la Jonquera frena la ratxa de l'Esport Club

La pluja converteix el municipal del carrer Girona en una autèntica piscina als últims minuts
Xavi Mas

Un gol de Joan Pujol al minut 74 va servir per trencar la ratxa de tres victòries consecutives de l’Esport Club Granollers. L’equip d’Albert Cámara va controlar el joc, des del domini de la possessió i fins que l’aigua ho va permetre. Quan la pluja va convertir el municipal del carrer Girona en una piscina el control de la pilota es va convertir en impossible.
A la primera part els granollerins van construir joc, des del darrere, però els va costar arribar a l’àrea –un xut massa creuat de Cano i un xut de falta de Suàrez que va sortir fora per poc van ser les úniques ocasions de perill– davant uns jonquerencs ben posicionats i que sortien amb molt perill per les bandes –sobretot amb Joan Pons, que va ser qui va portar més perill per l’esquerra, i amb Brice per la banda dreta.

El porter de la Jonquera desvia amb els punys una pilota, en una acció ofensiva de l'EC Granollers (Fotografia: TONI TORRILAS)
A la segona part, als minuts 64 i 65, els granollerins van tenir les ocasions més clares per avançar-se al marcador però el porter Balde –que havia substituït el lesionat Montero–, va aconseguir refusar el perill amb moltes dificultats. A mesura que avançaven els minuts i que s’embassava el camp, s’ensumava que el primer que marqués acabaria guanyant, i va ser la Jonquera, amb un xut llunyà –després d’una falta no xiulada sobre Àlex Español en un refús– qui ho va aconseguir. Després, l’aigua i la precipitació van jugar en contra dels de Cámara per buscar l’empat.

Els protagonistes

Publicat el 14 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada