divendres, 16 de febrer del 2018

Ocasió desaprofitada

El Vall d'en Bas havia perdut el dissabte al camp de l'Ametlla per 1 gol a 0 i els nois de l'aleví del CF Les Franqueses s'enfrontaven diumenge al Manlleu C per posar-se líders en solitari. Els aires i la pluja osonencs però, no van sentar massa bé, i en una segona meitat amb moltes imprecisions, els nanos d'en Diego es van veure superats per un Manlleu que va saber jugar les seves cartes.
El primer quart el va dominar el Manlleu; sense un referent clar en atac -Ibra i Àlex van començar a la banqueta-, els nois de les Franqueses no van saber trobar opcions d'atac clares -tampoc el Manlleu, tot i el domini- i les poques que van tenir no van tenir èxit; primer en un xut d'en José al minut 10, que va rebotar en les cames d'un defensa per sortir a córner, i després en un xut de falta d'en Bruga que va sortir desviat. A l'últim minut el Manlleu va tenir la més clara en un xut de lluny de l'Àxel que va aturar en Fassoun en dos temps.

L'Àlex remata de cap al pal una centrada de falta d'en Bruga (Fotografia: ESTHER MAS)
Al segon quart l'equip es va començar a trobar millor sobre el camp i les ocasions van ser més clares però també escasses. Al minut quatre en Jan va refusar a córner un xut de falta de l'Ibra i a l'11 l'Àlex va rematar al pal una falta centrada pel Bruga. Pel que fa al Manlleu, al minut 9 en Nahuel va provar un xut llunyà que va sortir per damunt del travesser i abans del descans en Bruga va arribar a temps de tallar i refusar a córner una centrada a l'àrea després d'una pèrdua de pilota i una contra local.
SEGONA PART PER OBLIDAR
Al començament del tercer quart els nanos d'en Diego van sortir amb força i tenint ocasions però es van trobar amb un gol en contra. L'Ibra va tenir una doble ocasió al minut 3 i una altra al minut 5; al 3 en Jan va aconseguir refusar a córner una jugada individual i la centrada posterior d'en Pau la va rematar de cap massa forçat. Al 5, de nou en Jan va refusar a córner el seu xut després d'una paret amb l'Àlex. En la jugada següent el Manlleu va fer una passada llarga, l'Èric va dubtar en el refús, en José va sortir a destemps i en Jordi ho va aprofitar per marcar l'1-0 de vaselina. Immediatament després en Jan va aturar un xut de l'Íker i en José va aturar-n'hi un altre a l'Eduard just abans que l'Ibra marqués l'empat en una jugada individual en què se la va endur amb força i habilitat. Una pèrdua del porter José, al minut 11, va estar a punt de suposar el 2-1 però en Jordi, a porta buida, la va xutar fora. Al minut 13 una altra sortida d'en José va acabar a peus d'en Dylan -el refús es va quedar curt- que aquest cop sí a porta buida va marcar el 2-1. L'alegria local va durar poc perquè a l'últim minut una centrada d'en Pau -una segona opció després d'un córner- la va rematar l'Àlex al fons de la porteria per empatar.

L'Ibra intenta escapar-se del marcatge de l'Èric (Fotografia: ESTHER MAS)
A l'últim quart, quan més apretava la pluja, va ser el Manlleu qui va sortir amb força; al primer minut va estavellar una pilota al pal. Al 2 en Dylan va xutar desviat i al 3 en Nahuel va ser més ràpid que en Fassoun en la seva sortida i va aprofitar una passada llarga per posar la punteta de la bota i fer el 3-2. Els nervis van tornar a aparèixer i, tot i tenir ocasions, fa faltar encert. En Bruga va veure com en Jan li aturava un xut de falta llunyà; l'Àlex va fallar una ocasió molt clara per haver empatat i en Jan -de llarg el millor del Manlleu- va estirar-se per refusar un xut de falta de l'Ibra que anava a gol. Als últims minuts el Manlleu va saber frenar els atacs dels nanos de les Franqueses i va aconseguir la sisena victòria mentre la derrota suposava una ocasió perduda per refermar el liderat.