dilluns, 3 d’octubre del 2016

Raúl Campos s'incorpora a la directiva del BM Granollers

Els socis aproven per unanimitat l'estat de comptes i el pressupost d'aquesta temporada
Xavi Mas

L’Assemblea ordinària de socis del Club Balonmano Granollers, que va tenir lloc dilluns, més enllà de l’habitual presentació –i aprovació– de comptes, de pressupostos i de fites esportives aconseguides, va tenir una gran novetat; la presentació en societat d’un nou membre de la junta directiva: l’exjugador del primer equip Raúl Campos. El lateral valencià, resident a Granollers des de la temporada 2001/2002 i retirat de la competició al final de la temporada 2013/2014, s’incorpora a la junta directiva per donar un cop de mà, des dels despatxos, dins de l’àrea esportiva, que és la que coneix sobradament. Una àrea que, ara com ara, a banda de buscar resultats, també està oferint projectes engrescadors.
“Entro per donar un cop de mà en el desenvolupament dels diversos projectes que tenim endegats, que són molt importants, engrescadors i que, ara com ara, ens diferencien de la resta de clubs”, explica Campos. Uns projectes entre els quals es troba el de la carrera dual de l’esportista, que ha permès que alguns esportistes del club estiguin becats per estudiar a la Universitat de Vic, que altres hagin pogut fer pràctiques laborals en empreses vallesanes i que, des de la passada setmana, ha rebut un aval de la Unió Europea gràcies a un nou projecte, liderat pel club i que podria posar-se en marxa a principis de 2017.

Campos, a l'esquerra, durant l'assemblea d'aquest dilluns a l'Hotel Granollers. L'assistència de socis va ser molt baixa (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A banda d’aquest projecte, Campos també estarà en la sala de màquines de la Granollers Cup. “Tots sabem la repercussió que la Cup té, no només pel club sinó per la ciutat, i per mantenir-ne i augmentar-ne el nivell s’han d’anar proposant novetats per tal de seguir sent atractius”, afirma l’exjugador, que també aportarà la seva “experiència” quan arribi l’època de fitxatges.
BALANÇ DE COMPTES I PRESSUPOST APROVATS
La vintena de socis presents a l’assemblea van aprovar, per unanimitat, tant el balanç de comptes presentat pel club, que per cinquè any consecutiu acaba amb superàvit, com el pressupost que el club ha presentat per aquesta temporada 2016/2017, xifrat en 1.001.950 euros d’ingressos i 927.000 en despeses i que preveu, novament, acabar amb superàvit: en concret, 74.941 euros que haurien de contribuir a eixugar folgadament el següent pagament del deute del club.

Publicat el 30 de setembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)