dijous, 19 d’octubre del 2017

Domini absolut amb relaxament final

Si la victòria davant el Canovelles havia estat convincent, amb un domini del joc total, la victòria de l'aleví A del CF les Franqueses davant l'UE Seva va ser encara més clara, amb un domini absolut en què els osonencs gairebé no passaven del mig del camp. Només el relaxament de l'últim quart va permetre el Seva retallar les distàncies i, curiosament, deixar el marcador en un 10-4 que era el doble del de la jornada anterior a Canovelles (2-5).
Tot just començar els nois del Diego ja van marcar la pauta a seguir; treure de centre i jugada d'atac ràpida que va acabar amb un xut de l'Ibra massa alt. L'Àlex, l'Ibra i l'Íker van tenir, als deu primers minuts de joc, ocasions que van acabar o per damunt del travesser o a les mans del porter Oriol mentre el Seva tan sols va fer un xut a porteria, de molt lluny d'en Martí, que va aturar en Fassoun. De tant provar-ho, finalment va arribar el gol -de fet en van arribar dos de seguits-. El primer va arribar després d'una recuperació d'en Pau i d'una conducció en atac de l'Ibra que li va passar a l'Àlex perquè creués davant la sortida del porter Oriol. I el segon, també després d'una recuperació, i que va acabar el mateix Àlex després de rebre una passada creuada de l'Íker. Al límit del temps i amb l'equip on fire, el porter Oriol va evitar el 3-0 després d'una gran jugada d'en Bruga.

En Miki, molt forçat, intenta rematar de cap una centrada des del córner (Fotografia: ESTHER MAS)
Si el domini dels nois d'en Diego havia estat evident al primer quart, al segon encara ho va ser més; els nois del Seva amb prou feines trenaven dues passades seguides abans de perdre la pilota i això ho va aprofitar les Franqueses per ampliar encara més les diferències. L'Ibra ho va provar en un xut de falta força llunyana que va obligar Oriol a refusar a córner i, just després, va arribar el 3-0. En Miki va treure un servei de banda en llarg per l'Ibra i aquest es va escapar per velocitat i va creuar un xut potent al fons de la xarxa. Sense temps per reaccionar l'Oriol va refusar a córner una gran ocasió d'en Bruga. Ell mateix va servir des de la cantonada i l'Ibra va rematar perfectament de cap per fer el 4-0. L'Ibra va seguir portant de corcoll la defensa del Seva gràcies a la seva velocitat i, d'una gran jugada seva, en va arribar el 5-0; ell sol va fer la jugada i un xut creuat que semblava que aniria al pal, però en Bruga va posar el peu perquè el gol no s'escapés. L'única jugada d'atac del Seva va acabar amb un xut de l'Arnau per damunt del travesser, just abans que en Pau marqués en un bon xut de falta col·locat a l'escaire.
RELAXAMENT FINAL
Mitja dotzena de gols que van tenir continuïtat al tercer quart, tot i que en menor mesura. Al minut 32 l'Àlex va fer una bona jugada per la banda dreta, va frenar, va retallar el seu defensor i li va regalar a l'Èric perquè marqués un gran gol col·locant-la a l'escaire. En la jugada següent el Seva va treure un córner, el remat del qual -de l'Arnau- el va aturar en Fassoun. Els nois del Diego van calmar una mica el ritme, dominant això sí la possessió i van aprofitar una mala passada enrere d'en Jan cap al seu porter, per marcar el vuitè -l'Àlex no va desaprofitar el regal, va encarar i driblar l'Oriol i va marcar a porta buida. Abans d'acabar el tercer quart en José i l'Èric van poder marcar però el marcador ja no es va moure.

L'Àlex pressiona el porter del Seva Oriol. El jugador de les Franqueses va ser el gran protagonista amb cinc gols (Fotografia: ESTHER MAS)
L'últim quart va començar amb una gran jugada de l'Àlex que el porter Oriol va aturar i, en la jugada següent, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Seva -rigoroset...- que l'Eloi va transformar enganyant en José-. Els nois d'en Diego van seguir atacant i, després de dues ocasions fallades, van aconseguir el 9-1 i el 10-1, tots dos obra de l'Àlex, que arrodonia -amb una mica de fortuna, val a dir-ho- una matinal amb un repóker de gols. De cop i volta però, l'equip va cometre una sèrie d'errades defensives que el Seva va aprofitar per "maquillar" el resultat; en Martí va aprofitar una pèrdua d'en Miki al mig del camp i un xut de falta llunyà per fer el 10-2 i el 10-3 i a l'últim minut una nova pèrdua de pilota la va aprofitar l'Àlex Vila per fer el definitiu 10-4.