dijous, 19 de febrer del 2015

El Recanvis Gaudí CB Mollet cau contra el líder i perd Darío per lesió

El Recanvis Gaudí CB Mollet no va tenir el seu millor dia contra el líder Netsport-el Masnou, amb qui va perdre per 66 a 74 i en què, a més, va perdre per lesió homes clau com Darío Naharro –segon quart– i Albert Ferrer –últim quart–. L’equip d’Àlex Coma no va estar encertat en el tir exterior i, tot i disposar de molts més tirs lliures que l’equip del Maresme, en va fallar la meitat –18 dels 35 llançats.
El Mollet va començar amb un Ferran Huerta molt inspirat –sis dels nou primers punts de l’equip van ser seus– però amb una taca que es va anar reproduint durant tot el partit: els tirs lliures –cinc fallats de set als primers cinc minuts–. El Mollet va començar dominant amb un 9 a 2 que podia haver estat 14-2, però en poc més d’un minut, i amb tres triples gairebé consecutius –dos de Crespo i un de Balagué– el Masnou va capgirar el marcador –del 9-2 al 11-13–.
D’aquí fins al final del primer quart la igualtat es va mantenir però sempre amb els maresmencs per davant al marcador. El segon quart va començar amb un triple polèmic de Darío –la banqueta maresmenca va reclamar-la com a cistella de dos punts– que Camins va replicar ràpidament. Minuts més tard Darío es va lesionar al genoll –no va poder tornar a pista–. Amb el Masnou guanyant de quatre (24-28), el Mollet va desaprofitar una falta antiesportiva de Crespo –va fallar els dos tirs lliures i la possessió– i, tot i tornar-se a posar per davant (36-34) amb un triple de Gerard Bas, el líder va aconseguir arribar al descans per davant.
Amb Darío fora de joc i Ferrer molt ben marcat, només Cuesta i Huerta tiraven del carro molletà. El Masnou es va escapar d’onze punts (38-49) amb un triple de Balagué després de rebot ofensiu però el Mollet no es va rendir i dos triples seguits de Cuesta van situar el 50-55 al final del tercer quart.
Una tècnica a la banqueta del Masnou i un triple de Bas van apropar el Mollet a dos punts (56-58) però va perdre la possessió per empatar i el Masnou ja no va deixar escapar la victòria.

José Luis Piñero defensat per Eñeso en una jugada d'atac del Mollet (Fotografia: RAMON FERRANDIS)

Publicat el 16 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)