dilluns, 9 de novembre del 2015

Victòria curta

La resposta a la derrota del primer partit de lliga contra el Bigues no podia ser millor: cinc victòries seguides, 31 gols marcats i tan sols quatre encaixats. El benjamí E de l'Esport Club Granollers va aconseguir dissabte la cinquena victòria de la temporada, per 2 gols a 0, davant un Molletenca que podia haver rebut més gols si no hagués estat per les grans aturades del seu porter Isaac. Els de Nico Font van dominar durant tot el partit, sense deixar que el Molletenca passés de mig camp més enllà d'accions puntuals, i van disposar d'un munt d'ocasions de gol de les quals en van convertir dues.
El partit va anar de menys a més -pel que fa al Granollers- i de més a menys en el cas del Molletenca, que va començar el partit tancant-se bé al darrere i apretant en la pressió i va acabar tancat a la seva àrea refusant l'allau d'ocasions com podia. Així, durant els dotze primers minuts, les anades i vingudes d'uns i altres van ser constants, sense concreció, fins que els granollerins es van assentar al camp. Això, els nanos d'en Nico ho van aconseguir a les acaballes del primer quart, quan van disposar d'una doble ocasió de gol -un xut de lluny de l'Arnau que va refusar a córner, espectacularment, el porter Isaac i, en la centrada del córner, la rematada d'en Guillem va acabar al pal.

El porter del Molletenca Isaac refusa un xut d'en Daniel a mitjans del segon quart (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Al segon quart la balança ja es va veure que es decantava del cantó granollerí, malgrat que els gols no arribaven. Dos xuts de falta de l'Arnau refusats pel porter -al principi i al final del quart- i rematades d'en David, d'en Marc i d'en Daniel van acabar sense premi i van posar sobre avís a un Molletenca cada vegada més endarrerit i que tan sols va xutar a porteria en una falta que va aturar el porter Pol.
Una jugada individual desencalla el partit
Tot just començar la segona part l'equip d'en Nico va seguir avisant, fins que a la tercera, va anar la vençuda; un contraatac acabat amb un xut de l'Eduard i un xut de falta d'en Pau -tots dos refusats pel porter Isaac- van ser el preludi del primer gol, aconseguit pel Guillem amb un xut creuat després d'una jugada individual en què va esquivar a tots els defensors que se li van posar al davant. La pressió dels granollerins, cada vegada més intensa, va provocar pèrdues de pilota constants del Molletenca i algunes faltes, d'una de les quals va arribar un xut d'en Pau que va tornar a refusar espectacularment el porter del Molletenca.

Amb aquest xut en Guillem va aconseguir el primer gol del partit (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'1 a 0, vist el desenvolupament del partit, semblava del tot curt, però els nanos d'en Nico van seguir provant-ho, fins que van aconseguir el segon. Els granollerins van assetjar la porteria molletana, forçant córners i més córners. Així va arribar el segon gol; d'una tanda de quatre córners seguits en va sortir un refús que va recollir en Pau, dins l'àrea, per acabar amb un xut que l'Isaac no va poder aturar. Les ocasions no van acabar aquí perquè després d'aquest segon gol, en David i en Daniel van tornar a fer lluir el porter del Molletenca, molt inspirat.
Així doncs, va ser una victòria justa i clara, però curta, bàsicament pel bon paper del porter Isaac.