dimecres, 11 de maig del 2016

Fe fins el final, malgrat la mala sort

L'Esport Club Granollers d'en Nico Font va seguir les premisses que ha seguit tota la temporada, lluitant fins el final però, en un partit en què tot va sortir del revés, va patir una derrota massa àmplia -1 a 5 contra l'Escola Pia- vist l'esforç, les ganes i el joc desplegat per l'equip.
Els nois d'en Nico van començar amb molta empenta i ben aviat van tenir la primera ocasió clara de gol, d'en David, però com s'aniria veient durant la resta de partit, la sort o l'encert no els va acompanyar. En canvi, a la primera l'Escola Pia va aconseguir marcar -gol de l'Arnau Ortega-. El partit, amb el 0-1, es va igualar, amb molt joc al mig del camp. Els nanos d'en Nico van poder empatar al minut vuit però el pal va escopir el xut d'en Xavi després d'una bona jugada amb en David Mateo. La mala sort va continuar en l'última jugada del primer quart; en Pol va refusar una pilota, aquesta va rebotar en el Carlos i la pilota, ajudada per un camp molt moll, va acabar entrant a la porteria granollerina.

En Dani va ser un dels que van provar sort a la primera part (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Els nois d'en Nico van insistir al segon quart, buscant el gol i dominant a un equip cada vegada més tancat; en David González -porter de l'Escola Pia- va evitar el gol de l'Eduard Borrell en la primera de les ocasions granollerines. Tot seguit un córner llançat pel Marc es va passejar per l'àrea de l'Escola Pia sense que ningú encertés a rematar-la i, finalment, un defensa va rebutjar damunt la línia de gol una bona jugada entre en Marc i l'Arnau Ylla.
EL BON JOC NO ES TRADUEIX EN GOLS
L'Escola Pia havia aconseguit sobreviure a un domini creixent de l'Esport Club durant el segon quart i al tercer quart, no només va sobreviure, sinó que, sabent què volia, va esperar el seu moment per donar l'estocada. Els nanos d'en Nico dominaven però una jugada de contraatac acabada pel Carlos va suposar el 0-3. El mateix Carlos, en un xut de falta, va fer el 0-4, un resultat que no reflectia per res el bon joc de l'Esport Club. Per acabar-ho d'arrodonir, en una altra falta favorable a l'Escola Pia, en Pol es va lluir amb una aturada espectacular; el refús però, va quedar a peus d'en Carles, que va marcar un 0-5 totalment injust.

El xut de falta d'en Carlos supera l'estirada d'en Pol per convertir-se en el 0-4 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El partit estava perdut, però els nanos d'en Nico no van abaixar els braços ni van deixar de creure en el seu estil; van seguir dominant, creant ocasions -sense massa sort- i patint en algun contraatac de l'Escola Pia que, aquest cop, no va acabar en gol. I de tant intentar-ho, al final va arribar el gol de l'honor després d'un xut d'en Guillem que l'Eduard Borrell va rematar al fons de la xarxa. Un premi escàs a un bon partit, molt més igualat del que va reflectir el marcador.

L'Eduard va ser qui finalment va aconseguir el gol de l'honor de l'Esport Club (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)

Els protagonistes