dijous, 18 de maig del 2017

El KH-7 ensopega davant un rival que s’hi juga la categoria

EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers va estar irreconeixible, sobretot a partir de la segona meitat, i en un dels pitjors partits de la temporada va perdre clarament (33-23) a la pista d'un BM Base Villaverde a qui li anava la vida. L'equip madrileny, que lluita per evitar el descens, va jugar amb molta més intensitat i això, a la segona meitat, li va valer una victòria que li atorga una setmana més d'opcions de salvació, malgrat que minses perquè l'altre equip implicat, l'Helvetia Alcobendas –proper rival de les granollerines–, també va guanyar contra el Canyamelar València (23-20).
Les de José Luis Villanueva van començar al davant al marcador –0-2 i 1-3– però a partir de l'empat a 3 va ser el Villaverde qui va anar sempre al davant. Nerea Nieto i Lorena Montilla van fer molt de mal amb el llançament des de la llarga distància i les granollerines, a més, van tenir molts problemes per defensar el joc amb la pivot.
Tot i arribar a perdre de cinc gols, el KH-7 va marxar al descans només dos gols per sota (17-15), però la dinàmica del partit es va mantenir a la segona meitat, amb un Villaverde que va aprofitar les errades granollerines en atac per anar eixamplant les diferències –l'atac 7 contra 6 ordenat per Villanueva no va sortir bé– fins a arribar als 10 gols finals.

Les protagonistes

Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

L’Esport Club acaba la temporada en un meritori vuitè lloc

Els d'Albert Cámara guanyen a Figueres per 1 gol a 2 amb gols de Jaume Serra i Carlos Cano
EL 9 NOU

Amb un equip fet a contrarellotge per jugar a Primera Catalana –amb petits retocs un cop començada la lliga– i en la temporada que més equips de Tercera baixaran a Primera Catalana per culpa dels descensos no compensats –baixaran sis equips– l'Esport Club Granollers ha estat capaç de salvar la categoria a dues jornades del final i d'acabar en un meritori vuitè lloc després d'acabar la temporada amb una victòria al camp de l'UE Figueres (1-2).
Cap dels dos equips s'hi jugaven res i, a diferència de la passada jornada en què els granollerins no van donar massa bona imatge, a Figueres –beneficiats pel matiner gol de Jaume Serra– van dominar tota la primera meitat i bona part de la segona i van aconseguir tres punts que els permeten acabar en la vuitena posició –el triple empat a punts entre l'Esport Club, el Figueres i el Vilassar de Mar afavoreix els de Cámara.

El capità de l'Esport Club, Ricky Alcántara, va ser el canalitzador del joc d'atac dels d'Albert Cámara (Fotografia: FÈLIX SANCHO)
Començar el partit marcant sempre ajuda i això és el que li va passar a l'Esport Club, que va encetar el marcador al minut 3, en què Serra va aprofitar un error defensiu dins l'àrea figuerenca. Els de Cámara van dominar la possessió i van continuar apropant-se amb perill a l'àrea rival, fins que Cano va aconseguir el 0-2 –va rebre una passada bombejada, va guanyar-li la posició al seu defensor dins l'àrea i des d'allà, no va perdonar.
DEBUTA EL PORTER DEL JUVENIL JOEL SAMPER
A la segona meitat el domini granollerí va anar minvant i Santaló va evitar, en dues ocasions de Moha i Richi, que el Figueres escurcés les diferències. Tot i que Héctor primer, i Carrillo després, van tenir dues bones ocasions per ampliar la diferència, el que va arribar va ser el gol del Figueres en l'últim minut de partit. Cámara va premiar el treball amb l'equip del porter del juvenil Joel Samper donant-li l'últim quart d'hora del partit en el lloc de Santaló. Un debut un xic amarg perquè en un refús amb els punys, que li va quedar curt, Ferrón va fer l'1 a 2.


Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)