dijous, 18 de maig del 2017

El KH-7 ensopega davant un rival que s’hi juga la categoria

EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers va estar irreconeixible, sobretot a partir de la segona meitat, i en un dels pitjors partits de la temporada va perdre clarament (33-23) a la pista d'un BM Base Villaverde a qui li anava la vida. L'equip madrileny, que lluita per evitar el descens, va jugar amb molta més intensitat i això, a la segona meitat, li va valer una victòria que li atorga una setmana més d'opcions de salvació, malgrat que minses perquè l'altre equip implicat, l'Helvetia Alcobendas –proper rival de les granollerines–, també va guanyar contra el Canyamelar València (23-20).
Les de José Luis Villanueva van començar al davant al marcador –0-2 i 1-3– però a partir de l'empat a 3 va ser el Villaverde qui va anar sempre al davant. Nerea Nieto i Lorena Montilla van fer molt de mal amb el llançament des de la llarga distància i les granollerines, a més, van tenir molts problemes per defensar el joc amb la pivot.
Tot i arribar a perdre de cinc gols, el KH-7 va marxar al descans només dos gols per sota (17-15), però la dinàmica del partit es va mantenir a la segona meitat, amb un Villaverde que va aprofitar les errades granollerines en atac per anar eixamplant les diferències –l'atac 7 contra 6 ordenat per Villanueva no va sortir bé– fins a arribar als 10 gols finals.

Les protagonistes

Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada