dijous, 14 d’abril del 2016

La lluita del Granollers al segon temps es queda sense premi

Ferran Vila fa el 3 a 2 a les acaballes i Carlos Cano té l'empat a les botes al minut 90
Eduard Batlles

La visita a la Verneda era una de les més complicades que li quedaven a l'Esport Club Granollers per acabar la temporada. Dues errades a la primera meitat van deixar el partit molt difícil al Granollers, que, tot i això, va saber competir i lluitar fins al final. Valls va fer el 2 a 1 i Vila va treure la seva màgia particular per fer el 3 a 2. Cano va tenir l'empat al minut 90 amb una rematada des de dins de l'àrea, però el xut va sortir massa creuat.
El Júpiter va saber jugar millor els primers minuts de partit. La baixa de Mamadou Kanteh –màxim golejador del Júpiter amb 15 gols– no va ser un problema per als locals, que van trobar en Solano una garantia en atac. El davanter, de més de metre noranta, va crear les primeres ocasions de perill a la porteria d'Ortega. Al minut 19, va despenjar una pilota i va fer una passada a l'espai que Josu va aprofitar per fer el 1 a 0. Només 5 minuts més tard, Ortega va sortir malament en una falta lateral i el mateix Solano va posar el cap per fer el 2 a 0. Roger Martínez es va lesionar al genoll i Ferran Vila, que feia mesos que no apareixia, el va substituir.

El Granollers -en la imatge durant el partit d'anada- queda a quatre punts del descens (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A la represa, la imatge del Granollers va ser molt més bona, amb possessions llargues i amb més perill a l'àrea de Víctor. Bilbao va provar sort amb un xut creuat, però el gol va arribar en un córner: serveix Didi, Zamorano pentina i Valls fa el gol al segon pal. Amb tota la carn a la graella, el Granollers va patir per recular i Josu va fer el 3 a 1. Quan semblava que tot estava perdut, Ferran Vila va fer el 3 a 2 que donava ales al Granollers. L'empat, però, no va arribar.
Amb els resultats d'aquesta jornada, el Granollers queda quart per la cua, a quatre punts del descens. Els dos propers partits contra rivals directes seran claus per la salvació: primer a casa contra el Santfeliuenc, i després a fora contra el Terrassa. Els vallesans necessiten un 6 de 6 per respirar una mica més tranquils.

Publicat l'11 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)