dijous, 25 de maig del 2017

El Mollet guanya al camp del Lloret i es manté al setè lloc

En un duel en què cap dels dos equips s'hi jugava res el Mollet va competir millor i es va imposar per 1 gol a 2 al camp del Lloret, amb gols d'Iván Serrano a la primera part i de Chipi a la segona. Aquesta victòria manté els de David Ortiz en la setena posició, ara amb 49 punts, a un precisament del Lloret.
El Mollet va començar avisant ben aviat amb un xut de Castro al minut 2 que va sortir fregant el pal de la porteria local. Els molletans no només van avisar, sinó que van ser els grans dominadors del joc, mentre el Lloret esperava crear perill en alguna jugada de contraatac buscant els espais que pogués deixar l'equip d'Ortiz, tot i no generar ocasions de perill real. Amb aquesta dinàmica de partit va arribar el primer gol del Mollet, a la sortida d'un córner; el Lloret va refusar el perill en primera instància però la pilota va seguir en poder del Mollet, a camp contrari. Jordi Sola la va penjar a l'àrea, Chipi la va posar dins l'àrea amb el cap i Serrano va acabar afusellant el porter. Tres minuts després –minut 22– Ranchal va tenir a les seves botes l'ocasió per fer el 0-2, però el seu xut creuat el va treure damunt la línia un defensor local. Abans del descans, però, el Lloret es va esperonar i, en un penal comès per Sola, Ricky va aconseguir l'empat.

Antonio Gómez controla la pilota davant l'oposició d'un jugador del Lloret (Fotografia: JOAN TURA)
A la segona part es va mantenir la mateixa dinàmica de la primera, amb un Mollet més dominador i amb el Lloret creant perill a la contra o a pilota aturada. Roger va aturar l'ocasió local més clara en un xut de falta de Ricky al minut 57 i poc després va arribar l'1 a 2 del Mollet; Jandro va engaltar un fort xut des de la frontal, el porter Tuscà la va refusar, però Chipi, atent, va marcar.