dijous, 18 de juny del 2015

Les Franqueses es desfà del Mataró i passa ronda

El CF les Franqueses va superar el Mataró –campió del grup 2 de Segona Catalana– per 2 gols a 1 i es va classificar per jugar els vuitens de final de la Copa Catalunya. Els de Manolo Parralo, en un final de partit espectacular, van capgirar el 0-1 aconseguit pel Mataró al minut 73 en tan sols tres minuts.
Els de Parralo van fer un partit molt seriós, fent que el Mataró no es trobés còmode damunt del terreny de joc malgrat que, en algunes fases del partit, va demostrar ser d’una categoria superior. El Mataró es va avançar amb un  remat de cap de Cristian a la sortida d’un córner però les Franqueses va empatar a cinc minuts del final amb un gran xut de Dídac Moreno i va capgirar el resultat, dos minuts després, amb un gran gol d’Àlex Ruedas després de fer la paret amb Dídac.

Els jugadors de les Franqueses, contents després d'aconseguir una important victòria (Fotografia: CF LES FRANQUESES)