dijous, 18 de juny del 2015

Victòria insuficient d'un Parets que continuarà a Tercera

El gol del Joanenc, en l'única ocasió de gol de tot el partit, dóna l'ascens a l'equip bagenc
El Parets seguirà una temporada més a Tercera Catalana; els de Xavi Estudillo van guanyar el partit contra el Joanenc però el 2-1 final no va ser suficient per aconseguir l’ascens. El gol aconseguit pel Joanenc al minut 25 va fer bo l’1 a 0 aconseguit pel Joanenc al partit d’anada i va donar l’ascens als bagencs pel valor doble dels gols a camp contrari.
El Parets va ser qui més ho va intentar però no va tenir la sort de cara mentre el Joanenc va veure recompensada la seva única ocasió clara de gol de tot el partit. Al minut cinc els d’Estudillo van avisar amb una doble ocasió que el porter visitant Eduard Bastardas va resoldre, però al minut nou Viri va aprofitar el refús del porter a la sortida d’un córner per fer un remat de cap bombejat que va superar el porter bagenc.
L’eliminatòria estava igualada i el Parets, al minut 19, va perdonar el 2-0. En canvi, el Joanenc, en la primera arribada a porteria, va marcar mitjançant Albert Rodríguez, que va rebre dins l’àrea i va superar Rubén amb un xut creuat.
A la segona part el Parets va dominar completament el partit i ben aviat va marcar el 2-1 amb un gran xut de Samu des de fora l’àrea que va sorprendre Bastardas. La insistència paretana per aconseguir el tercer no va trobar el premi del gol i, al final, l’ascens se’ls va escapar.

Jugadors i afició del Joanenc celebren l'ascens enmig de la desolació dels paretans (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)

Publicat el 15 de juny de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)