divendres, 20 de gener del 2017

El KH-7 BM Granollers referma la seva condició de líder

El KH-7 BM Granollers va començar l'any 2017 tal com va acabar el 2016: marcant la pauta. Els de Sergio Pozo, líders en solitari, començaven l'any enfrontant-se a un dels equips que formen la tripleta perseguidora, l'Augi UE Sarrià, que va aguantar el tipus fins al descans però que després va anar desapareixent de mica en mica.
La primera meitat va ser igualada, amb alternances al marcador d'un i altre equip; primer va dominar el KH-7 fins l'empat a cinc, després ho va fer el Sarrià i, després d'un temps mort de Pozo i gràcies a un parcial de 3-0, el KH-7 va arribar al descans per davant (12-11). Un parcial de 6-0, amb 12-13 al marcador, va servir per trencar el partit i encarrilar la victòria.

Publicat el 16 de gener de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)