dilluns, 17 de novembre del 2014

Sisena derrota seguida

El KH-7 BM Granollers va poder trencar la dinàmica negativa –cinc derrotes– però a l’últim quart d’hora de partit es va quedar sense idees en atac i va veure com l’Aula Cultural, que venia de dues derrotes seguides, li capgirava el resultat per endur-se la victòria.
Clara Poo va ser la màxima golejadora del KH-7
L’Aula Cultural va començar amb un joc ràpid i efectiu i es va posar amb dos gols de marge (1-3) però les de José Luis Villanueva van capgirar el resultat ben aviat i van dominar tota la primera part, amb avantatges d’un i dos gols i un màxim de tres –10-7 i 12-9– gràcies als cinc gols de Clara Poo i als tres seguits de Maria Mora.
Les granollerines van arribar al descans guanyant de dos gols (14-12) i van ampliar l’avantatge fins a un màxim de quatre gols (16-12) tot just començar la segona part. Però de mica en mica l’Aula Cultural es va anar apropant al marcador, aprofitant primer les imprecisions en atac de les de Villanueva i després quatre exclusions seguides de les granollerines –una del tècnic per protestar–. El KH-7, en inferioritat, va estar gairebé deu minuts sense marcar i l’Aula Cultural, amb un parcial de 0-8 –del 21-18 al 21-26–, va capgirar i sentenciar el matx, i va esvair les esperances granollerines de victòria.

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 17 de novembre de 2014)