diumenge, 18 de juny de 2017

Cracs, també dels fogons

Jugadors del BM Granollers cuinen en un sopar benèfic a la Porxada
Ramon Solé

Sis jugadors i jugadores sènior del BM Granollers van demostrar, dimecres al vespre a la Porxada, que a banda de jugar a handbol també són uns cracs amb el davantal posat. Amb el suport de diversos restaurants del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, els esportistes van cuinar, per parelles, tres plats que va valorar un jurat. Paral·lelament, 125 persones van assaborir els mateixos plats (elaborats pels restaurants però emplatats pels jugadors) en una activitat benèfica que va recollir prop de 2.800 euros per a la Creu Roja de Granollers.
Les parelles les van formar Kaba Gassama i Arnau Garcia, Miquel Flores i Ona Vegué i Marc Garcia i Míriam Gonzàlez. El jurat va valorar la presentació, l’originalitat, el sabor i l’aprenentatge i hi va haver un empat entre el maki de tonyina i romesco de Garcia i Gassama i el cruixent de iogurt amb crema de poma i mil fulls de Míriam González i Marc Garcia. Al final, el triomf va ser compartit: la votació popular va donar com a guanyadores les postres i el jurat, el maki. En darrer terme, Miquel Flores i Ona Vegué van cuinar un ànec que dorm sota la palla.

D'esquerra a dreta, Arnau Garcia, Kaba Gassama, Ona Vegué, Miquel Flores, Míriam Gonzàlez i Marc Garcia (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
El concurs va tenir una prèvia, dilluns, en què les parelles van anar a comprar els ingredients al supermercat Comerco, també en format competitiu: havien d’aplegar el màxim nombre d’ingredients de la llista en 10 minuts. Posteriorment, van anar al Gremi d’Hostaleria a assajar el plat que van cuinar dimecres. El president del gremi, David Vázquez, va dirigir els processos culinaris.

Publicat el 16 de juny de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada