dimarts, 24 de setembre del 2019

Derrota mínima a pilota aturada

L'Esport Club domina tota la segona meitat però no troba el camí del gol contra el Terrassa
EL 9 NOU

Un gol a pilota aturada i la manca de definició davant de porteria van impedir que l'Esport Club sumés quelcom de positiu en el segon desplaçament de la temporada, aquest cop a l'Olímpic de Terrassa. Els de José Solivelles van jugar a remolc durant la primera meitat, que és quan van encaixar el gol de córner de Pelegrín, però van millorar considerablement en la represa. L'únic problema va ser que no van saber materialitzar cap de les ocasions de què van disposar.  La primera derrota de la temporada situa els granollerins en la 14a posició amb cinc punts, després d'haver aconseguit una victòria –a domicili– i dos empats –a casa.
El partit va començar amb domini egarenc, un domini que es va fer extensiu fins a arribar al descans. El bon posicionament defensiu dels de Solivelles i les poques intervencions de Sergio Fernández es van veure tacats per una errada de marcatge en un córner, passada la mitja hora de joc. El central Pelegrín va entrar sol al primer pal i va marcar l'únic gol del partit.

El capità de l'Esport Club Granollers, Marc García, persegueix el jugador del Terrassa Yaya Sidibe (Fotografia: JUANMA MEDINA / TERRASSA FC)
A la segona el dibuix va canviar com de la nit al dia. L'Esport Club va passar a ser l'amo i senyor de la pilota i va anar tancant de mica en mica el Terrassa dins el seu camp. Dos xuts al travesser van ser l'únic bagatge ofensiu d'un Terrassa que va veure com els de Solivelles arribaven una i altra vegada. Només la manca d'encert va fer que cap de les set ocasions clares de gol acabessin al fons de la xarxa per, com a mínim, treure l'empat.

Els protagonistes

Publicat el 16 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada