dimarts, 24 de setembre del 2019

Aires renovats al CN Granollers

El sènior masculí de waterpolo inicia nou projecte amb canvis a la banqueta i a la plantilla 
Toni Canyameras

Nou tècnic, i un total de nou altes i de sis baixes. El Club Natació Granollers ha decidit aplicar un pla renove al sènior masculí per aquesta temporada, així com en la direcció de la secció. Es tanca l'etapa de Pablo Quattrocchio com a entrenador del sènior i com a director esportiu del waterpolo per obrir la de l'eslovac Tomas Bruder, qui ocuparà ambdós càrrecs, en la que serà la quarta temporada consecutiva de l'equip granollerí a la categoria de plata del waterpolo estatal, que arrenca el 5 d'octubre amb el partit a casa contra el Málaga.
Bruder té una prestigiosa trajectòria com a jugador –va ser campió de la Copa d'Europa amb el CN Barcelona i va disputar Europeus i Mundials amb la seva selecció–, i com a entrenador, ja que ha dirigit diferents equips del seu país i ha estat preparador físic d'equips de la màxima categoria del waterpolo estatal. La plantilla ha incorporat tres jugadors del CN Rubí –Arnau Fernández, Marc Tarrés i Albert Tarrés–, tres del CN Mataró –Marc Mora, Josep Puig i Pau Shindler–, un del CN L'Hospitalet –Joel Bertrán–, i un del KZN Aquatics sudafricà –Tood Howard–. La llista de baixes està formada per Adrián Rodríguez, Carlos De la Cerda, Guido Martino, Jean Sánchez, Diego Villar i Raúl Loste. Per la seva part, Dani López, Magí Salvà, David Díaz, Gerard Troyano i Rodrigo Piedrabuena són els jugadors que continuen.

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Granollers, amb moltes cares noves, durant un entrenament de la setmana passada (Fotografia: TONI CANYAMERAS)
Tret de Shindler i Díaz, tots els integrants de la plantilla tenen 25 anys o menys. El president del CN Granollers, Eduard Escandell, té clar l'objectiu del nou projecte. "Teníem clar que volíem sang nova. El nou projecte té l'objectiu de deixar lloc als joves que venen del planter. Els nois de la base són els que ens permetran assumir cotes més altes en un futur", assegura Escandell. Un equip que es proposa aquesta temporada l'objectiu de la permanència i amb una idea de joc molt definida segons Tomas Bruder. "Quan agafo un equip nou el que tinc clar és que s'ha de començar treballant la defensa. Si hem de guanyar els partits per 1-0 es farà", afirma el tècnic, que compta amb el suport de la plantilla segons el capità, David Díaz. "És un entrenador professional que fa les sessions divertides. Hi ha molta il·lusió a l'equip per aquest any i això es nota als entrenaments", destaca Díaz.

Publicat el 16 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada