dijous, 30 de novembre del 2017

El Palautordera millora imatge per vèncer el Sant Cugat

Els de Marc Lurbe comencem amb molta empenta però acaben patint als últims minuts
EL 9 NOU

El Palautordera, que venia d'un molt mal partit a la pista del BM La Roca, va canviar la imatge i va redreçar el rumb amb una victòria davant un lluitador H Sant Cugat per 30 a 29. L'equip de Marc Lurbe va dominar el marcador durant tot el partit però els del Vallès Occidental no es van rendir mai i van arribar a tenir una última possessió per empatar.
Els de Lurbe van sorprendre amb una sortida molt intensa, corrent el contraatac, i això es va traduir en un parcial de 5-0 que els va permetre controlar el partit amb rendes al voltant dels quatre o cinc gols, i una màxima de sis (15-9) que el Sant Cugat va reduir a quatre en arribar al descans.

El jugador del Palautordera Gerard Deumal va aconseguir quatre gols davant el Sant Cugat (Fotografia: AITANA SUCH)
A la segona part el Sant Cugat, de mica en mica, va anar retallant les distàncies, sense rendir-se en cap moment. No es va posar mai per davant però cada vegada estava més a prop. El Palautordera va fallar un penal per posar-se amb dos gols de marge en el seu últim atac i va quedar una última possessió de sis segons pel Sant Cugat, per empatar, però el Palautordera va defensar-se bé i va evitar el llançament.


Publicat el 27 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada