dimecres, 8 de maig del 2019

El Palautordera venç el Martinenc i es proclama campió

El Palautordera es va proclamar campió i va assolir l'ascens a Preferent després de vèncer el Martinenc per 3 gols a 1. L'equip de Carles Segura va dominar durant tot el partit i només al final, després del 3-0, va veure com el Martinenc, màxim golejador del grup, passava a dominar i marcava el gol de l'honor.
El Palautordera va dominar el partit des del començament. Abans del primer gol va avisar amb un xut al pal i va marxar al descans amb un altre xut al pal quan ja guanyava per 2 a 0. Amb el 3-0 l'equip es va relaxar i el Martinenc va passar a dominar els últims minuts fins a marcar el 3-1 de falta directa.

Publicat el 6 de maig de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)