dimecres, 8 de maig del 2019

El Mollet B derrota el cuer amb facilitat però es queda sense opcions de jugar la fase final

El Recanvis Gaudí CB Mollet B va aconseguir una victòria còmoda (80-54) davant el cuer Vedruna Gràcia però va ser una victòria amb regust agredolç perquè la victòria del Sol Gironès Bisbal Bàsquet contra el Cerdanyola (73-60) i la victòria del Càmping Bianya Roser contra el Grupo Marthe UE Mataró (52-58) els va deixar sense opcions de poder ser a la fase final.

Roger Guàrdia -en la imatge llançant a cistella- va tornar a ser un dels jugadors decisius del Mollet B, sobretot en atac (Fotografia: TONI TORRILLAS)
El partit contra el Vedruna va tenir poca història. Amb el descens consumat i amb moltes baixes, l'equip de la ciutat comtal va aguantar dins del partit fins a mitjans del segon quart, moment en què el bon treball defensiu del Mollet els va deixar sense idees en atac.
Amb 13 punts de marge per començar la segona part, Pau Garcia va donar minuts a tots els jugadors i va fonamentar la superioritat del seu equip en la intensitat defensiva i el domini del rebot. Això va fer que el Vedruna amb prou feines passés dels 50 punts.

Publicat el 6 de maig de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)