dimecres, 8 de maig del 2019

Empat contra el líder

L'Esport Club acaba el partit amb deu homes per l'expulsió de Guillem Pujol
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers cau al novè lloc de la classificació, en detriment del Terrassa Olímpica –va guanyar al camp de la Fundació Grama per 2 a 3– després d'empatar a un gol, al camp del carrer Girona, contra el líder Llagostera. Els de José Solivelles van començar millor però van veure com el Llagostera reaccionava abans del descans. A la segona part el partit va ser molt igualat i els granollerins van tornar a acabar amb 10 jugadors –ja li va passar la setmana passada al camp del Terrassa–, aquest cop per l'expulsió de Guillem Pujol.
Al Llagostera l'empat li servia per mantenir-se com a líder en solitari i no va arriscar en cap moment, i va donar per bo el punt, mentre que els granollerins van tenir una última ocasió per fer el 2-1 que el porter Marcos va aturar.
Els de Solivelles van començar manant; van tenir més possessió, movent la pilota de cantó a cantó i intentant donar amplitud al seu joc. Això va comportar que arribessin les primeres aproximacions a l'àrea del Llagostera, tot i que sense concreció, mentre que al darrere controlaven bé el joc més directe dels gironins. Al minut 26 Aimar Moratalla va cometre penal sobre Guillem Pujol i Xavi Civil es va encarregar de transformar el penal en l'1 a 0.

El central de l'Esport Club Granollers Víctor Díaz intenta avançar amb la pilota controlada davant la pressió del jugador del Llagostera Marc Medina (Fotografia: TONI CANYAMERAS)
El gol va fer reaccionar el Llagostera, que va posar a prova el porter Álvaro en diverses ocasions fins que Sascha, a la sortida d'un córner, va fer l'empat. Poc després, just abans del descans, hi va haver una jugada polèmica, amb una petita picabaralla entre entrenadors que va acabar amb targeta per a tots dos i amb l'expulsió del segon entrenador granollerí.
A la segona part el Llagostera va començar dominant però de mica en mica el joc es va anar igualant, amb molt ritme i aproximacions a les àrees però poques ocasions clares. A un quart d'hora del final l'àrbitre va expulsar Guillem Pujol amb vermella directa per travar Moussa en una escapada al contraatac per la banda.


Publicat el 6 de maig de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada