dijous, 2 de maig del 2019

El Recanvis Gaudí Mollet venç el Sant Josep i acaba tercer

La recuperació de l'encert en el tir exterior va ser clau

El Recanvis Gaudí CB Mollet va acomiadar la temporada, davant la seva afició, amb un altre gran partit en l'aspecte ofensiu per aconseguir la 19a victòria de la temporada (96-79) contra el Coalci CB Sant Josep, una victòria que el fa acabar en la tercera posició. "Tot i que hem estat moltes jornades en disposició de jugar fases d'ascens, la tercera posició és un èxit perquè l'objectiu inicial era la permanència", afirma l'entrenador del Mollet, Josep Maria Marsà.
El Mollet, que havia perdut el seu habitual encert en el tir exterior als últims partits, el va recuperar contra el Sant Josep. En aquest capítol va estar especialment inspirat Roger Guàrdia, que en va convertir sis dels set que va llançar –l'equip en va encistellar 12 en tot el partit.
Després d'un primer quart amb un cert equilibri, l'encert en atac va trencar el partit al segon, amb un parcial de 32-17 pels molletans. A la segona meitat el partit es va tornar a igualar.

Publicat el 29 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)