dijous, 2 de maig del 2019

L’Esport Club resisteix en inferioritat

Els de José Solivelles empaten a 1 a Terrassa jugant amb un menys tota la segona part
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers va acabar puntuant al camp del Terrassa Olímpica (1-1) en un partit que va començar bé però que va acabar demanant l'hora. L'expulsió del central Joel Cañaveras al temps afegit de la primera meitat, i el gol de l'empat en la primera jugada de la represa, hi van tenir molt a veure. Va ser un empat, treballat sobretot defensivament, que deixa les coses tal com estaven, amb els de José Solivelles al vuitè lloc amb 57 punts i els terrassencs just darrere, amb un punt menys.
L'Esport Club va fer un bon inici de partit, pressionant la sortida de pilota del Terrassa, dominant més la possessió de la pilota i apropant-se a l'àrea rival amb incursions per les bandes. Al minut 10 una bona jugada per la banda dreta de Sergi Pastells va acabar amb una centrada de la mort d'aquest i una rematada massa alta d'Oriol Molins dins l'àrea, tot sol davant el porter. En la següent jugada d'atac va ser Raúl Torres qui va provar sort però Zapico li va aturar el xut, i en la tercera ocasió va arribar el premi; Albert Ruiz va recollir una pilota a la frontal de l'àrea i va resoldre una jugada embolicada dins l'àrea terrassenca amb un bon xut.

Les incursions per la banda dreta de Sergi Pastells -en primer pla-van ser les que van generar més perill durant la primera mitja hora de partit (Fotografia: JUANMA MEDINA)
Pastells i Pau Darbra van continuar generant perill però va mancar rematada, i de mica en mica el Terrassa va anar canviant la tendència, prenent-li el domini territorial als de Solivelles però només un xut de Coro –passada la mitja hora de joc– que es va estavellar al lateral de la xarxa va portar perill real als dominis de Sergio
Just abans del descans Cañaveras va cometre una falta que li va costar la segona targeta groga i l'expulsió. Solivelles va fer entrar el central Víctor Díaz per recompondre la defensa, en detriment de l'atac –va sortir Pau Darbra– però en la primera jugada de la represa Nils Puchades va engaltar un gran xut després d'un refús defensiu que va anar a l'escaire. El domini a la segona part va ser del Terrassa, però a banda d'un xut d'Arranz, aturat per Sergio, la defensa granollerina se'n va sortir prou bé.


Publicat el 29 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada