dilluns, 9 de març del 2020

Victòria clara d’un Lliçà que es manté a roda del líder

Els de Romà Cutrina encarrilen el partit en un gran primer quart

El Ripotrans Lliçà d'Amunt va fer un primer quart espectacular en què va marcar la pauta i després va mostrar-se molt sòlid per aguantar l'avantatge sempre entre els 10 i els 20 punts de diferència per acabar enduent-se la victòria de forma clara (81-64) davant un Coalci-CB Sant Josep que va tenir petites espurnes de reacció, sobretot quan va trobar l'encert en el tir exterior. Aquesta victòria manté els de Romà Cutrina a una victòria del líder Granollers.

Albert Masllorens supera en el salt a Joan Noguera en una jugada d'atac (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Tres triples als primers cinc minuts i una gran intensitat defensiva van permetre al Lliçà obrir un gran forat al marcador (25-9) que els de Cutrina van augmentar encara més abans del descans. La tímida reacció del Sant Josep va arribar amb la consecució de tres triples al tercer quart, aprofitant uns minuts de desconcert lliçanenc. Al darrer quart, però, dos triples seguits de Masllorens van fer que el Lliçà recuperés la diferència de 20 punts i donés per trencat el partit.

Publicat el 24 de febrer de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)