dilluns, 9 de març del 2020

El Llerona sorprèn el Palautordera

La major intensitat i la màxima efectivitat donen tres punts vitals per a la permanència

Resultat sorpresa, malgrat que molt merescut, al derbi vallesà entre el Palautordera i el Llerona. Després d'algunes derrotes immerescudes, el Llerona, al partit més inesperat, va ser capaç de traduir les ocasions en gol i endur-se una important victòria (1-4) del camp del Palautordera –un camp talismà del qual han extret dues victòries i un empat en les seves últimes tres visites– de cara a la seva lluita per la salvació. Una permanència que passarà per donar-li continuïtat a aquesta victòria. El Palautordera, en canvi, amb la derrota es manté al quart lloc però ja a cinc punts de distància del tercer classificat, el Porqueres.

La jugadora del Llerona Lorena Díaz protegeix la pilota davant la pressió de la jugadora del Palautordera Alba Román (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El Llerona va sortir amb molta intensitat, pressionant la sortida de pilota d'un Palautordera molt estàtic. Aquesta pressió va provocar pèrdues de pilota i transicions ràpides amb bones execucions per arribar al descans amb un 0-3 a favor. Tot just començar la segona part, Meritxell va fer l'1-3 pel Palautordera. Però les de Carlos Segura no van estar fines en les rematades i en una pilotada llarga el Llerona va aprofitar el mal replegament defensiu del Palautordera per fer l'1 a 4 definitiu que després van saber aguantar.

Publicat el 17 de febrer de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)