dimecres, 15 de gener del 2020

El Mollet, sorprès amb la remuntada fulgurant del Llagostera B

Toni Canyameras

El Mollet estava jugant bé a futbol i havia fet el més complicat després de marcar el 0-1 de penal a la represa però es va veure sorprès per la remuntada fulgurant d'un Llagostera B que va capgirar el marcador en cinc minuts. Els vallesans ja sumen tres jornades seguides sense saber el que és guanyar.
El Municipal de Llagostera va viure un xoc entre dos equips amb una idea idèntica de joc, la de tenir la pilota i elaborar les jugades, tan agraïda a l'ull de l'espectador com poc comuna a Primera Catalana. Després d'uns primers minuts en què el l'equip llagosterenc va inquietar més, el Mollet es va apoderar de la pilota a partir del minut 10, va combinar amb fluïdesa i va arribar a tenir tres bones oportunitats –una de les quals a porteria buida–, encara que rebent dues ocasions del Llagostera B al contraatac.
Després de sortir malparat de l'intercanvi de gols de l'inici del segon temps, els molletans van intentar empatar sense generar més situacions que una rematada de cap que va aturar Torra. L'alternativa de penjar pilotes al final tampoc va funcionar.

Publicat el 13 de gener de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)