dimecres, 15 de gener del 2020

El Mollet li guanya el partit i el ‘basket average’ al Sant Adrià

Quatre triples seguits posen als de Marsà per davant, al segon quart

El Recanvis Gaudí CB Mollet va obtenir una doble victòria aquest dissabte. L'equip de Josep Maria Marsà va derrotar un dels seus rivals directes –l'OIC Penta UB Sant Adrià–, amb qui estava empatat victòries, i a més li va recuperar l'average, guanyant de 12 (82-70), sis més que la derrota encaixada al partit d'anada (67-61).
El partit va començar amb tots dos equips abusant del tir exterior –sense èxit– i amb un parcial de 0-6 del Sant Adrià que el Mollet va replicar amb un de posterior de 8-0. La igualtat del primer quart es va trencar a l'inici del segon, amb quatre triples consecutius dels de Marsà –dos de Guàrdia i dos de Pagès– que els van permetre arribar al descans amb avantatge. El Sant Adrià va recuperar terreny al tercer quart, fins a empatar a 49, moment en què el Mollet va escapar-se de nou amb un parell de triples i bon joc combinatiu. La intensitat defensiva va permetre conservar la distància fins al final.

Publicat el 13 de gener de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)