dimecres, 22 de gener del 2020

El Mollet B s’endú el derbi davant el Sant Gervasi

Els de Pau García, amb la victòria, se situen com a un dels sis colíders del grup
EL 9 NOU

El Recanvis Gaudí CB Mollet B va jugar bé les seves cartes i va aconseguir la victòria al derbi molletà davant el Sant Gervasi (83-97), una victòria que el situa com un dels sis colíders del grup –entre els quals també hi ha el Granollers i el Lliçà d'Amunt–, amb nou victòries i cinc derrotes.
El Sant Gervasi va començar amb força i molt d'encert en el tir exterior. Fins a cinc triples van aconseguir els de Jordi Grau als primers cinc minuts del partit, que els van permetre posar-se al davant al marcador malgrat que les diferències sempre van ser curtes. El Mollet B no es va posar nerviós i va anar eixugant aquestes distàncies fins a empatar amb un triple d'Adrián Nuez (23-23) i posar-se al davant al final del primer quart.

El jugador del Recanvis Gaudí CB Mollet B Jaume Solans, defensat per Xavi Caminal, del Sant Gervasi (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El Mollet B, amb molta intensitat defensiva, es va escapar a l'inici del segon quart però el Sant Gervasi es va anar recuperant fins a arribar al descans amb un mínim desavantatge d'un punt (41-42).
Al tercer quart es va mantenir un cert equilibri i els avantatges van continuar curts i no va ser fins al darrer quart que els de Pau García van escapar-se definitivament al marcador. El Sant Gervasi es va carregar de faltes, sobretot en el joc interior, i el Mollet B va aprofitar aquesta feblesa i el cansament dels de Grau per ampliar les diferències fins als 14 punts finals.