divendres, 6 de desembre del 2019

El KH-7 s’imposa còmodament a l’Avannubo BM La Roca

El porter Pol Gavañach va ser una de les claus del partit amb les seves espectaculars aturades
Eudald Clascà

El KH-7 va passar per sobre de l'Avannubo BM La Roca en el derbi vallesà. L'equip de Sergio Pozo va dominar el partit de principi a fi i no va donar opció al conjunt roquerol, que va acabar desesperat per les parades d'un encertadíssim Pol Gavañach.

Josep Oriol Catafal en una acció de llançament des del pivot i amb l'oposició de Gavañach sota pals (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El partit semblava que començava bé pels locals amb un parcial d'inici de 2-0, però seguidament La Roca va tardar 8 minuts a marcar el tercer gol, fet que va aprofitar el KH-7 per fer un parcial de 0-5. El temps mort de Josep Morales no va donar els fruits desitjats. El KH-7 va fer un nou parcial d'1-4 per obrir una gran escletxa en el marcador (3-9, min 15). Ràpidament, La Roca es va acostar i es va quedar només tres gols per sota. En el tram final de la primera part es va produir un intercanvi de gols a les dues porteries, que va beneficiar el Granollers. Al descans es va arribar amb 11-16 i amb la sensació que els visitants tenien el partit allà on volien. L'atac roquerol va seguir sense trobar-se còmode a la represa, Gavañach va continuar abaixant la persiana de la porteria i el locals només podien anotar amb llançaments de set metres. El KH-7 va ampliar fins a nou gols la renda al segon temps, amb grans accions ofensives. L'activitat defensiva visitant va provocar alguna exclusió. Aquest fet, sumat a les parades de Miquel va donar vida a La Roca. Els locals es van col·locar a només cinc gols quan faltaven quatre minuts, però el KH-7 va saber gestionar l'avantatge per sentenciar el partit amb la defensa avançada de l'equip local.