dimecres, 4 de desembre del 2019

La Penya Blanc-i-Blava cau davant un AEM molt eficaç

Les de Rubén Álvarez generen més ocasions, sobretot a la segona part

L'AEM B va tenir més efectivitat de cara a porteria i va aconseguir endur-se la victòria del camp de la Penya Blanc-i-Blava de la Roca (1-2). Va ser un partit força equilibrat a la primera meitat i amb més domini de les roqueroles a la segona. Aquest domini va generar ocasions per haver, com a mínim, empatat el partit, però no van estar encertades.

Coral Fernández condueix una jugada d'atac perseguida per les visitants Marta Maench i Lorena Caballero (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El partit va començar amb una certa apatia de les de Rubén Álvarez i amb les lleidatanes pressionant. En la primera ocasió de gol de què van disposar es van avançar al marcador, al minut 8. Poc després, en una jugada assajada a la sortida d'un córner, Cristina va fer el gol de l'empat, i la resta de primera meitat, fins a arribar al descans va ser de molta igualtat amb les roqueroles ja ficades del tot dins del partit.
La Roca va fer un pas endavant en la represa però de nou en la primera ocasió de gol l'AEM va marcar l'1 a 2. Les roqueroles ho van intentar fins al final però la defensa de l'AEM i la seva portera van evitar l'empat.

Publicat el 2 de desembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)