divendres, 6 de desembre del 2019

Un penal decideix el derbi a favor del Mollet

El Parets comença millor i s'avança amb un gol de Calatrava
Xavi Mas

Un penal per mans del Parets dins de l'àrea va desequilibrar el derbi entre el Mollet i el Parets a favor dels primers, que sumen la seva cinquena victòria al municipal Germans Gonzalvo i que pugen fins el setè lloc, superant el Sabadell Nord i el Manlleu.
El Parets, a base de recuperacions a camp contrari, va ser qui més perill va portar a l'àrea rival durant la primera mitja hora de partit –a excepció d'un contraatac del Mollet entre Brian i Chipi al minut 14–, amb Otman com a punta de llança. Al minut 32 va arribar la segona aproximació amb perill per part molletana, en un contraatac de nou conduït per Brian per la banda dreta, que va refusar el paretà Moussa Diallo –el posterior xut de Joshua va sortir molt alt–. Poc abans del descans, però, el Parets va disposar de dues bones ocasions; la primera en un xut de Mahamadou Tunkara que va aturar Pol Flores, i la segona en una recuperació on la pilota li va arribar a Álex Calatrava i aquest, amb un gran xut des del vèrtex de l'àrea, la va posar a l'escaire contrari on no va arribar Flores.

Brian intenta protegir la pilota davant la pressió de Pol Collado (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Tot just començar la segona part els de Jordi López van avisar amb un xut de falta de Negro que es va estavellar a la base del pal, i en la segona ocasió va arribar l'empat. Negro va rebre una passada llarga i des de la dreta va fer la passada enrere per l'arribada de Chipi, que va retallar el seu defensor per acabar-la creuant davant Víctor Vilarrasa. Tres minuts després, al 62, Negro va rebre de David Castro però el seu xut, col·locat però fluix, el va aturar Vilarrasa.
Al minut 72 va arribar la jugada més polèmica quan l'àrbitre va xiular penal per mans dins l'àrea paretana. Brian va marcar el 2-1 –Vilarrasa la va tocar però se li va esmunyir per sota el cos–. El Parets, que no havia fet mal partit, ja no va tenir capacitat de reacció, i menys encara després de quedar-se amb un home menys per l'expulsió de Moussa per doble targeta groga.