divendres, 6 de desembre del 2019

Tres punts patits fins al final

Morales marca un golàs de fora l'àrea i Sergio evita l'empat local als últims minuts
EL 9 NOU

Un solitari gol de Víctor Morales al llindar del descans va ser suficient perquè l'Esport Club Granollers tornés del camp del cuer –l'Igualada– amb els tres punts al sarró per mantenir-se en la segona posició. Una posició, que ara ja no està a cinc punts del líder sinó a tres, després que aquest –l'Hospitalet– empatés a 0 contra el Sant Andreu.
No va ser un partit gens fàcil perquè l'Igualada, necessitat de punts, va sortir amb molta empenta i va posar a prova el porter granollerí Sergio Fernández als primers minuts del partit. Fins a cinc aturades va haver de fer el porter de l'Esport Club al primer quart d'hora de partit, abans que els de José Solivelles comencessin a carburar i dominar més el partit. Tot l'encert en atac que havien palesat els de Solivelles als últims partits, se'ls va negar dissabte a Les Comes. Arnau Fortuny va tenir la primera gran ocasió de l'Esport Club a la primera meitat, però el porter Albert Alfonso la va aturar. Després van arribar dues ocasions molt clares d'Albert Ruiz –dos uns contra uns amb el porter– que van sortir fregant el pal. En canvi, en l'ocasió més inesperada, va arribar el gol: Fortuny va fer una passada a Víctor Morales i aquest, sense pensar-s'ho, va engaltar un gran xut de fora l'àrea que va suposar el que seria l'únic gol del partit.

Arnau Fortuny va disposar de bones ocasions per marcar, tant a la primera com a la segona part, sense èxit (Fotografia: CF IGUALADA)
Amb el gol, l'Esport Club va passar a jugar encara amb més control i va disposar de bones ocasions tot just tornar dels vestidors. Fortuny, a la sortida d'un córner, va veure com Alfonso li refusava la rematada i el posterior rebot, que li va tornar al granollerí. Després que l'Igualada avancés línies, Chechu, en un contraatac, va provar una vaselina que Alfonso va refusar amb la punta dels dits.
De mica en mica, però, l'Igualada va fer recular els de Solivelles, que van resistir força bé fins als darrers minuts, en què la insistència dels locals va posar a prova de nou Sergio. El porter granollerí va refusar un xut de Triguero, prou perquè aquest s'estavellés al travesser –minut 86– i al temps afegit va aturar amb els peus el possible empat local.

Els protagonistes

Publicat el 2 de desembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada