dijous, 3 d’octubre del 2019

Primera victòria a casa

Dos gols als últims deu minuts situen els de José Solivelles al sisè lloc
EL 9 NOU

Dos gols de Ñito als últims 10 minuts van donar la primera victòria a l'Esport Club Granollers al municipal del carrer Girona, on fins ara només havia estat capaç d'empatar. Els de José Solivelles, amb aquesta victòria, pugen una posició més –del setè al sisè lloc– i se situen amb 11 punts, a un punt de la zona de promoció d'ascens que marca el Vilafranca.
L'Esport Club va portar la iniciativa, amb més possessió, però sense produir gaires ocasions de gol, mentre que el Vilassar pràcticament no arribava als dominis de Sergio. L'única ocasió destacable dels granollerins, abans del descans, va ser d'Arnau Fortuny, que va rematar de cap al lateral de la xarxa. Per part del Vilassar, alguna centrada a l'àrea, algun córner i un xut de Raúl Torres per damunt del travesser.

El jugador de l'Esport Club Antonio Martín 'Ñito' va ser l'autor dels dos gols dels de José Solivelles (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
A la segona part, el domini dels de Solivelles es va incrementar, amb un joc més intens i més ràpid, buscant les bandes per fer mal al Vilassar. Álex Garzón va posar a prova el porter visitant Montiel, Fortuny en va tenir una altra que va sortir fregant el pal i Álex Castillo en va tenir un parell que també van anar fora per poc.
El Vilassar va anar endarrerint les seves línies, cada vegada més assetjat pels granollerins i als últims 10 minuts van arribar les alegries per als de Solivelles; primer amb una centrada des de l'esquerra de Pau Darbra que Ñito va rematar de cap al fons de la porteria, i després amb una altra centrada, aquest cop de Damián Obispo –també des de l'esquerra–, que va buscar la línia de fons per assistir una altra vegada a Ñito que no va fallar, i va fer el 2 a 0 definitiu.

Els protagonistes

Publicat el 30 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada