dijous, 3 d’octubre del 2019

La Penya Blanc-i-Blava paga car un descuit defensiu

L'equip de Rubén Álvarez desaprofita ocasions a la segona meitat
EL 9 NOU

Un batibull dins l'àrea roquerola i la picardia del Sant Cugat a l'hora d'alentir el joc amb el marcador a favor van suposar la derrota de la Penya Blanc-i-Blava de la Roca en l'estrena a Preferent. Les jugadores de Rubén Álvarez van oferir millor joc i van gaudir d'ocasions per haver marcat, però els va mancar encert als últims metres.
L'equip roquerol va tenir més possessió i més presència a l'àrea, sobretot a la segona meitat, en què va arribar a tancar el Sant Cugat a la seva àrea. A les acaballes de la primera un malentès entre dues defenses i la portera Andrea Forns va deixar la pilota morta dins l'àrea i Alexandra Palencia no ho va desaprofitar.

Una jugadora de la Penya Blanc-i-Blava de la Roca s'anticipa i controla amb el pit al partit d'aquest diumenge davant el Sant Cugat (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la segona el domini va ser més latent però el Sant Cugat va tirar de veterania per adormir el partit i assegurar la victòria.
D'altra banda, el Llerona, que també estrenava categoria al camp de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, va perdre per 1 gol a 0. El gol del Vilafranca va arribar molt aviat, al minut 5.

Les protagonistes

Publicat el 23 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada