dijous, 3 d’octubre del 2019

Gálvez i els petits detalls condemnen La Roca

La central visitant Gemma Gálvez va ser un autèntic maldecap per a les locals
Eudald Clascà

L'Avannubo BM La Roca segueix sense aconseguir puntuar com a local. L'equip d'Israel Damont va caure davant l'Amposta. Els primers minuts van ser de tempteig entre els dos equips, amb errors en el llançament i pèrdues de pilota en atac. La pivot Júlia Ortega, que va començar el partit jugant d'extrem rectificat, va agafar el pes de l'equip durant els primers minuts amb els tres gols inicials.

Alba Martín intenta fintar a la defensora de l'Amposta, Sara Alonso, en un moment del partit (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
La visitant Gemma Gálvez –màxima golejadora del partit amb 12 gols– va agafar el timó del seu equip i amb el seu llançament exterior va fer molt mal a la defensa local. L'Avannubo va perdre diverses pilotes absurdes en atac en encreuaments, fet que van aprofitar les visitants per sumar un parcial de 0-4. Cap al tram final del primer temps, van aparèixer els gols de Paula Martín i Berta Fernández, que van retallar les distàncies per marxar només un gol per sota al descans (12-13). Clàudia Ortega va fer una aparició estel·lar a l'inici del segon temps amb quatre gols consecutius, que van posar La Roca al davant (17-16). Gálvez va aparèixer novament per posar l'Amposta amb avantatge. La juvenil Berta Grau –que debutava amb el primer equip roquerol– va marcar dos gols seguits per donar aire a La Roca en el pitjor moment. Tot i això, els petits errors en defensa i el desencert en el llançament van acabar condemnant l'equip a la segona derrota de la temporada a casa.

Publicat el 30 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)